ПРЕЗИДЕНТ ГОУ

ПРЕЗИДЕНТ ГОУ
29-08-2016г.
45
Ева Истаткова

„Президент гоу” е най-новото приложение за игри на българския  пазар, появило се след манията по покемоните.

Напълно безплатно за всички българи.

И направо ще ви разкаже играта...

Ако и вие искате да усетите емоцията от лова на президент – инсталирайте се пред телевизора или пред някое устройство с Интернет и новинарски сайтове, и забавлението може да започне!

Президент Гоу отчита местоположението ви в реално време.

Вие сте в България! Играта автоматично отчита GPS координатите ви и изпраща сигнал до централния сървър  – че вие сте идиот! И следователно можете да сте участник в Президент Гоу!

Вашата цел е да ходите напред-назад като муха без глава, докато таксита и тролеи на градския транспорт се разминават на косъм от замаяната ви физиономия, а вие със слушалки в ушите се мъчите да чуете нещо повече по новините за евентуалните кандидати за президент.

Защото сте на лов за Президент!

Вие трябва на всяка цена да хванете президент!

Независимо от цвета на президента и без значение дали той е добър или лош герой от анимацията – ПРЕЗИДЕНТ ГОУ. На вас ви трябва президент!

Което, да сме наясно, е трудна задача.

Най-вече поради факта, че основните отбори в играта, които имат правото да пуснат свой президент, който вие да уловите, са решили, че играта може да се играе и без президенти.

Кои са най-известните отбори в ПРЕЗИДЕНТ ГОУ?

Най-многоброен е отборът на ГЕРБачу. Но и най-подмолен. ГЕРБачу създава чувтството, че аха-аха е пуснал своя Президент в играта, но това не е така! Може да се окаже, че половин година вие сте търчали насам-натам в желание да уловите президент на ГЕРБачу, а то такъв няма. Това се дължи най-вече на факта, че членовете на ГЕРБачу ви считат за идиоти и вярват, че с или без  президент, вие така и така ще си тичате безсмислено напред-назад, и изобщо няма да разберете, че ГЕРБачу не са си пуснали играча. Накрая те сами ще си уловят Президент – да им е спокойно, че няма да се налага нещо да се напрягат и да участват в играта, а вие – ще сте толкова изтощени от ходене по следите на непоявилия се президент (ГЕРБачу дори не издават мъжки или женски персонаж е техният), че грам няма да ви пука вече – кой ще спечели играта.

Други два отбора в ПРЕЗИДЕНТ ГОУ се обозначават с червено и синьо, и макар че на пръв поглед изглеждат силни, могат да ви създадат сериозни главоболия. Например, ако изберете да  тръгнете за лов на червен президент и стигнете до предпоследното ниво, където тъкмо сте на ръба да спечелите – и се оказва, че президентът изобщо не е един, няколко са – БСПандър, АБВгайрадос и Дончев-куиртъл, което внася смут и объркване у вас, тъй като не знаете – сега кого точно да преследвате? Самите червени президенти са объркани накъде точно трябва да бягат, поради което се губи много игрово време, а накрая всички – и вие, и президентите, не си спомняте – за какво изобщо беше цялата тая работа?!

Още по-притеснително е да ловувате син президент, тъй като там самият отбор по начало няма никаква представа – дали, колко и какви ще бъдат президентите, които ще пуснат в играта. Поради което вие губите интерес още от самото начало и решавате да гледате телевизия и се отказвате да се занимавате с глупости като ПРЕЗИДЕНТ ГОУ.

Разбира се, в ПРЕЗИДЕНТ ГОУ може да срещнете и някои много екзотични, тип – редки президенти. Ако ги уловите, вие не само, че няма да спечелите, ами най-вероятно, приложението ПРЕЗИДЕНТ ГОУ ще ви бъгне живота, но все пак трябва да знаете какви са възможностите на играта!

Такъв рядък екземпляр например е – КУЗОВчу.

Като цяло, играта ПРЕЗИДЕНТ ГОУ, макар и много актуална, има сериозни недостатъци и носи опасни рискове.

Първо, както вече споменахме, щом участвате в нея – вие вече сте причислен към групата на идиотите.

Второ, дори случайно да успеете да се ориентирате, в последния момент, и уловите президент – за вас награда няма. Само за уловения президент и неговия отбор има награда, тъй като те са успели да ви надхитрят – накарали са ви да гоните неясно кого, използвали са цялата ви енергия и накрая вие вместо тях сте им свършили работата, а те са постигнали, каквото искат.

И трето, ако твърде дълго играете в ПРЕЗИДЕНТ ГОУ, най-вероятно ще ви падне батерията.

А в България зарядни, които да ви свестят няма. Защото създателите на играта предпочитат изтощени ловци на президенти.

Капиш?

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.