Актуално
СУИНГ: Разкрепостен секс или липса на любов?

Гост-автор | 28/09/2016

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Проблемът не е в секса сам по себе си, а в това, че хората не го използват по предназначение! Вече не сме принудени да живеем морално. Най-малкото нямаме време за това. Дори табутата не са достатъчно категорични, че да се храним дълго от скандала, който би предизвикало нарушаването им.

И все пак, ако някой каже „суинг” - трепва смут и любопитство. Няма да го увъртам: на мен винаги ми е приличал повече на уговорена изневяра, отколкото на вид разнообразие, от което всички са си тръгнали на седмото небе.

Познавам няколко двойки, практикуващи това развлечение и от чисто любопитство съм се интересувала от връзките им, от самото отношение в семействата им и от реалните причини да го правят. Обаче от всички тях намирам едно единствено общо - опит да спасят нещо, което май така или иначе е обречено на разруха.

Защото, какво означава омръзна ми, искам да се разнообразим?!

Означава само едно - нямам духовна връзка с теб и никога не съм имал.

Означава - не те обичам достатъчно и имам нужда от различен секс, защото в теб нещо не ми достига.

Иначе какво пречи да се разнообразим по някой друг начин?

Ей така, да опитаме БДСМ-секс за нов вид емоция. Да видим как нашия човек контролира едновременно ума и тялото ни по съвсем нов начин. Или да играем на ученичка с възрастен учител, на монахиня с пошъл с мъж... Да го направим на обществено място, да ходим без бельо и да се предизвикваме в някой ресторант. Има още много начини да бъдем на границата, да вдигнем адреналина, да преоткрием себе си и половинките си.

Идват ми хиляди идеи, но не и да гледам как човека, когото обичам доставя удоволствие на друга.

И тук не става дума за това дали си старомоден или не, става дума чисто и просто за ценности.

Съжалявам, ако на практикуващите не им харесва, но това е истината.

Виждала съм как започва всичко...

Обикновено, разбира се, мъжът го инициира, но понякога (в редки случаи) и жената. Зависи кой от кого се отегчава повече.

Подхвърля се небрежно идеята, по уж деликатен начин, който всъщност буквално крещи, че едва ли не това е единственият останал шанс да се спаси бракът.

Иначе вариантите са всеки да си има любовник или любовница, докато единият не се издъни и другият не го обвини, че му е съсипал живота.

И понеже това е супер банално, те решават да си го съсипят дружно.

Ето го началото на безумието.

Първият път винаги е леко конфузно, вторият и третият пак. Нови хора, нови тела, нови енергии. Винаги някой ще ревнува, но няма да си го признава. Винаги някой от всички ще е незадоволен или в по-лошия случай - наранен. И най-важното винаги няма да ни достига ЛЮБОВ!

Обаче вече сме започнали. Единият свиква и иска още и още, а другият или тайно го намразва или ако е достатъчно глупав, продължава да си втълпява, че това укрепва връзката им.

Когато играта е в разгара си, всички се правят на супер сексуални, а всъщност мъжете гледат размера на другия, а жените - гърдите на другата.

Мъжът, дори и да харесва новата си партньорка, няма как да не отключи антипатия, ако този отсреща се справя по-добре.

За жената важи същото, но умножено по сто. Преди да пристъпят към акта се гледат - с какви рокли са, с какво бельо, марка на обувките, чантата, вида на силикона (който в повечето случаи е не просто важен, а задължителен.) и разбира се, всичко по визията, за което се сетите. После си сравняват дори движенията в секса, защото не може едната да е по- разкрепостена от другата и това да си проличи. Затова всеки дава максимума от себе си, за пред хората и от там идва измамното вътрешно усещане, че прави нещо кой знае какво.

Но егото си е его и аз все още не познавам някой, който да го е преборил до толкова, за да си каже - голяма работа, че тя е по-готина, не е толкова важно.

Ама друг път. Защото винаги ще има по-готини. А и от най-добрия има по- добър. Пък това не е никак маловажно, когато претендираш, че ще си съхранявате връзката по нестандартни начини.

Къде е сигурността, че някой няма да се влюби?! Някак си не ми звучи логично, а напротив. Мисля, че буквално си е вървене по ръба, в очакване кой ще падне.

Но разбира се, всички мълчат и това продължава...

Ден след ден, месец след месец. По-ентусиазираните дори започват да ходят на големи събития за суингъри, круизи и клубове в чужбина.

Душевно износване, липса на стойностен живот и по някое време апатия, която прелива в гняв.

Важното е, че поне си заобиколен от същите кукумицини и те ти внушават, че това е толкова забавно, докато тайно си мечтаят на някой действително да му пука за тях.

Нищо не може да създаде щастие в душа, която не е обичана.

А ако партньорът ти иска това, повярвай ми, не те обича... И няма да спре, колкото и да те убеждава, че е моментно. Само ще задълбавате все повече към дъното.

Докато най-слабият не превърти и не приключи филма.

После ще се оправдавате, че поне сте се опитали да си върнете тръпката, в което дори и вие не вярвате вече.

Поне пък версията звучи интересно, като за финал. Но накрая със сигурност ще има жертви, болка и психологически травми.

Така бавно и закачливо идва разрухата в много модерни семейства.

Защо е нужно и струва ли си да причиняваш щети на най-близкия ти (или ти е близък само по закон, заради детето или парите )?!

Проблемът не е в секса сам по себе си, а в това, че хората не го използват по предназначение! Все по-рядко чувстват и все по-често се докосват напразно.

Лягат си нещастни, но пък с нови бройки, които ги правят по-важни пред някой си, който най-вероятно е по- зле и от тях в духовното си развитие.

Защото това е по-лесно, но не и когато имаш семейство. Не и когато трябва да си житейски пример за детето си...

Да имаш човек до себе си, означава да носиш отговорност, която е по-голяма от тази да си свалиш ципа.

Широко скроена съм, обаче никак не вярвам на суингърите, че се обичат дълбоко. Всичко се свежда до желанието им да изпъкнат с нещо, за което разбира се, рано или късно си плащат цената.

Хубаво е да се опита всичко, но още по- хубаво е да не се заблуждаваш, че това ще ти донесе онова, което наистина ти липсва.

Не е нужно много, за за да го разбереш. Достатъчно е да погледнеш очите на това същество в леглото ти (имам предвид партньора ти, не тези от суинга.) Ако са празни, значи не е на добре работата и си се издънил необратимо.

А беше достатъчно просто да следваш посоката на сърцето си, вместо на болното си его...

И накрая - истината е че все пак в този вид сексуално поведение, може да има и адски много удоволствие, което действително да отвори нови врати в извратения ти свят.

Стига само едно - да НЕ обичаш човека, с когото го правиш.

 

 Други статии от този авторКоментари