Чувате ли тишината?

Чувате ли тишината?
22-11-2016г.
60
Гост-автор

Чувате ли я? Оглушителната тишина часове след интервюто на Цветан Василев, в което той директно обвинява, според него самия и доказва, как мутрата премиер в оставка Бойко Борисов   го е изнудвал за безвъзмездно получаване на бизнеси чрез подставени лица като Александър Сталийски и други мутренски герои.

Как Делян Пеевски е получил над 250 млн. лв. кредити от КТБ, но е отказал да ги плаща.

Как неговата "Водстрой", получила близо 1.5 млрд. лв. от обществени поръчки от правителството на Борисов е само една "пощенска кутия" за корупция и преразпределяне на държавен ресурс.

Как държавата умишлено е плащала милиони по договорите за АЕЦ Белене дори след уж официалното спиране на проекта. Плащала ги е, защото след това 50% от платеното се е връщало под формата на корупционни такси.

И след всичко това НЯМА НИТО ЕДНА национална електронна медия, която да е отразила казаното, да е анонсирала, че ще работи по случая, ще направи собствено разследване на изнесените факти.

И след всичко това НЯМА НИТО ЕДНА национална институция, която да е обявила, че започва разледване по казаното, по изнесените факти. Няма прокуратура, няма НАП, няма ДАНС, няма финансово разузнаване.

НЯМА НИЩО. Само оглушителната тишана на прикованата в хватката на мафията държава.

Ще горите в Ада, за всичко, което причинявате на държавата ни, но е много по-вероятно да изгорите преди това.

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.