И ОЩЕ НЕЩО

И ОЩЕ НЕЩО
29-12-2016г.
35
Ангел Еленков - Аци

Знаете ли, открай време много обичам - „увеселителните заведения“…

Независимо в кой жанр са, така да се каже – страноприемници, гостилници, механи, пивници, кръчми, ресторанти, барове, вариетета, клубове, няма значение. И, винаги ме е занимавало - защо са ги кръстили по съответния начин. Примерно, попадал съм в квартална кръчма, наречена – „Тихата сган“, във вегетариански ресторант – „Пръжки от рози“ и дори в лесбийски бар – „Тухла - Четворка“!..

Какво общо има тухла-четворка с лесбийски бар? Вероятно близостта на четирите дупки една до друга…

 Е, вариетето ми е малко потискащо с тази програма от хуморески и песни, дресура на зебри, жонглиране с врабчета, гълтане на запалена нокторезачка и пазене на равновесие по бордюр…и тези мимове, иде ми да ги напсувам!

Неее, в никакъв случай! Родителите ми са ме възпитали на публични места да не псувам! Дори в публичен дом!

Между другото, като казах – публичен дом, та, сетих се за един познат, който си плаща на проститутки, за да ги сваля!...

Да, има проблем с флирта, човека. Ползва проститутките като тренажор. Разправя им вицове, изслушва ги... Изобщо, както е чел и чул от жените по разни форуми, предавания и прочее, че най-секси мъжете са тези, които умеят да изслушват, но имат чувство за хумор. Добре, де, мамка му, как ще разбере дамата, че имам чувство за хумор, ако си трая  и я слушам през цялото време?

Сигурно, докато тя говори, аз трябва да я изслушвам с огромно чувство за хумор...

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.