България – потъващ кораб

България – потъващ кораб
13-01-2017г.
75
Гост-автор

Само един час след хорото, Калофер не е същият.

Някак си нормален, но леко омърсен от камерите, селфитата, дроновете, тълпата и сеира...

Дойче Смръдвеле нарече ритуала "примитивен" но и децата знаят, че плъховете се разбягват първи на потъващ кораб, а родоотстъпниците биха продали и майка си за пари.

България е потъващ кораб, не се заблуждавайте!

Броя на циганите, които се раждат е по-голям от броя на българите. Построиха втори терминал на летището, за да поеме потока на евакуиращите се българи.

Преди почвече от век "Мъжкото хоро" на калоферци в ледените води на Тунджа е имало за цел превантивно да взема страха на околните села.

Днес няма османска империя, няма ги отдавна и хайдутите на Калофер Войвода, но има продажни политици, корумпирани чиновници, НПО-та с външно влияние и платени протестъри. Американски фондации дават мило и драго за подкрепа на чалгата и гей парадите. Размиват успешно българското самосъзнание, като допускат турски фондации да строят джамии, докато се рушат църкви и се разклащат устоите на българската нация.

Защо все още се намират смели и решителни мъже, които играят в ледените води на Тунджа под звуците на гайди и тъпани ???

В днешно време "Мъжкото хоро" не е само преклонение към предците и съхранение на вековната традиция. Демонстрация на сила и мъжество на здрави и горди мъже обединени в братска верига, хванати за ръце пеещи народни песни. Това са българските юнаци, които пазят духа на Ботев и Левски, и ще са утрешните пазители на България. Това е кошмар за властимащите.

Свята и чиста България, България на българите!!!

Представихте ли си го?

***

Източник: Фейсбук, страница - Българин

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.