Аз обичам Слави Трифонов

Аз обичам Слави Трифонов
08-02-2017г.
160
Милена Янинска

Искате промяна! Искате гласът ви да се чуе.

Появява се някой, който формулира подходящите въпроси, издейства правото да ви бъдат зададени изобщо и се превръща във враг номер едно на народа.

Защото си прави реклама, работи за нечии интереси, чалгар е, и е шоумен, и изобщо – откъде накъде той ще прави референдум.

Няма такава държава!

Какво значение има кой организира референдум?!

Слави, аз, Ким Чен Ун, нали ВАС ВИ ПИТАТ? НАЛИ ВИЕ ОТГОВАРЯТЕ?

Ако беше дал кебапчета и кюфтета по-благосклонни ли щяхте да бъдете?

Аз помня друго – помня, когато го критикувахте, че вместо вечер да се прави на отворен и да разказва вицове, плюейки срещу този и онзи, може да даде своя принос? Помните ли?

А сега, когато реално направи онова което искахте, работата му автоматично спря да бъде чиста и по-добре да си беше стоял в студиото.

Да приемем, че сте прави – да приемем, че си прави реклама. Защо не?!

Кой не си прави реклама – светът така работи, всеки от нас рекламира дейността си, себе си, който, както може. А и щом от тази реклама и ние можем да извлечем дивиденти – какъв е проблемът?!

Да приемем, че работи за нечии интереси? Чии? Не знаем. Нечии. Ок – нека бъдат нечии. Кой не работи за нечии интереси? Или за собствените си? Кой? Въпросът е дали тези интереси са и наши?

Дали ни вършат работа или не.

Да приемам, че е чалгар. Но това какво отношение има към референдума и вашата мотивация да гласувате.

Вие не избирате Слави за Президент, а системата за управление на родината си. И чалга да прави, и мартеници да плете – какво ви пука, когато той организира допитване, което е във ваш интерес?!

Спомнете си Ку-ку? Спомнете си онова поколение, което не мълчеше и протестираше, и не се примиряваше! Слави е от него? А вие от кои сте? Наистина – мислите ли, че правите нещо по-смислено и важно? Мислите ли, че имате принос за околните, или дори за себе си?

Може би ни се ще ей така да беше извадил малко пари – да ни ги даде на ръка... Но е крайно време да разберем, че ОТДАВНА никой не дава нищо наготово и че за онова, което искаме, трябва да работим, да положим труд, да се борим. Трудно е.

И да, ще поставя ултиматум. Защото доброволно, както видяхме, за 25 години нищо не се случва.

Аз обичам Слави Трифонов, защото той зададе верните въпроси. На мен. Вие защо го мразите? 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.