СМЕСЕН MAGAZINE
Изхвърлиха жена от самолет, защото е твърде разголена?

Лентата | 09/02/2017

Къде живеем?

Ами в свят, в който на летищата спокойно минават без проверка, забрадени от горе до долу жени, чиито очи едва, едва се виждат, но за сметка на това от самолетна компания гонят американка, защото е твърде разголена...

Сервитьорката Бренда разказва пред Inside Edition, че е е убедена, че е била свалена от полета на  Spirit Airlines от Ню Орлиънс до Форт Лодердейл миналата седмица, заради деколтето си.

"Чувствам се ужасно", казва 21-годишната. "Не мога да спя. Наистина това ми влияе."

Бренда влезе във вестниците за първи път, когато нейната приятелка и спътничка Кейти Съп сподели с Inside Edition, че неидентифициран пътник е бил изхвърлен от авиолинията, преди да има възможност да се съблече, поради оскъдното си облекло.

"Имаше обсъждания относно външния й вид", каза Съп на телевизията миналата седмица. "Тя беше разстроена и плачеше."

Съп обясни още, че когато е предложила кърпичка на Бренда, тя също е била свалена от полета.

Бренда потвърди, че пътници са я питали дали е пияна, още преди излитането и призна, че е била шумна и войнствена. Един от пътниците й е казал да се наметне, но в нито един момент не е споменавал конкретно гърдите й.

"Очевидно беше, че става дума за гърдите ми...Струва ми се, че ако бях по-дребна или с по-малки гърди, нямаше да има проблем", споделя Бренда.

Spirit Airlines отричат Бренда да е била изхвърлена, заради деколтето й и вместо това твърдят, че тя е била "в нетрезво състояние".

"Деколтето на жената нямаше нищо общо с отстраняването й", казват от авиолинията в заявление като добавят, че други пътници са се оплаквали от поведението й.

През 2012, жена, която лети от Лас Вегас до Ню Йорк не е допусната до самолета, поради "неподходящото" си деколте", съобщават от Ню Йорк Дейли Нюз. По-късно авиолинията се извинява.

Всъщност сайтът jezebel.com има списък с жени, които са били унижавани или порицавани, заради тялото си по време на полет.

 

 Други статии от този автор

Филмите на КарбовскиКоментари