Кога(то) децата убиват

Кога(то) децата убиват
26-03-2017г.
21
Милена Янинска

Децата убийци са смъртната ни присъда.

За престъпленията, които вършим от десетки години.

Ние създадохме общество, което се провали в сърцевината, роди отровни плодове и именно те ще довършат недоразумението България.

Бъдещето на тази държава е в ръцете на палачи. Нали разбирате?

Две момчета убиват 60-годишен таксиметров шофьор. За пари... Човекът се съпротивлява, опитва се да избяга, но те го настигат... Десет удара с нож. Десет. Николай и Делян на 17 години планират убийство и го извършват.

Кой ги научи как да планират и извършват убийства?

Кой им показа как човек се убива с нож?

Кой ги въоръжи със силата да го извършат?

Кой ги възпита в патологична жестокост?

 Кой ги превърна в психопати на 17 години?

Ние.

5 момчета убиха 72 годишния Динко.

Дядото спял, а те го ударили с греда по главата. Когато се събудил, започнали да го замерят с дървени плоскости и взели 120 лв. От шкафа му. Човекът успял да стигне до двора и издъхнал от раните по главата си. 5 момчета между 16 и 18 години убиват възрастен човек по един особено мъчителен начин за 120 лв. Не че ако бяха 1200 щеше да бъде малко по-поносимо, обяснимо и приемливо. Същите предният месец са взели от него 390 лв. Това се знае. Но те остават на свобода и въоръжени с произвола, крадат и убиват. Беззащитни, стари и слаби. В съня им. От дядо Динко никой няма да открадне повече.

Това са два случая за последните две седмици.

Ако погледнем към последните две години ще открием още трупове под ръцете на непълнолетни.

Момичета. Две момичета удушиха своя приятелка преди години.

Припомням: „Двете я стискали все по-силно и тя започнала да се бори за въздух. Тя започнала да разбира истинските им намерения и да ги моли за милост, а в очите й се четял панически ужас: “Пуснете ме. Вие луди ли сте, ще ме убиете. Натискате сънната ми артерия… Искам да се върна при мама, да живея”. Но те я съборили на земята, едната от тях хванала краката й, а другата продължила да стиска гърлото й с всичка сила. Обезумялото момиче се опитало да вика, но убийците затиснали устата й с ръка. Тя ритала и драскала, борейки се с последни сили за живота си. След половин час ожесточена борба момичето повърнало и спряло да диша завинаги.” Kriminalnidosieta.com

Това са истории, които сякаш излизат от екрана и се вселяват в душите на децата ни.

Това са деца, които отнемат животи в свободното си време. Това са само три случая, от многото. Това не са инциденти, не са изключения или прецеденти. Това са планирани, хладнокръвни предумишлени убийства.

Това е стандарт за черната ни хроника. Ежедневие за медиите. Загинали от ръцете на деца, насилие между деца, оръжия в ръцете на деца и кръв по ръцете им. Сякаш взаимно се вдъхновяват и участват в надпревара – кой повече и по-изобретателно ще посегне на другия.

Но не е така. Те са невинни. Те излежават нашата присъда. Те са нашата присъда. Те са бъдещето. Което им отнехме.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.