Vae victis

Vae victis
27-03-2017г.
45
Гост-автор

И като настана едно вайкане, та цели три недели. Дясното било умряло, мафията била победила, народът бил прост....

Другари! (Или поне синовете и внуците им) - Дясното не е умряло на вчерашните избори. Дясното в България никога не е съществувало. Единственото, което сме имали досега са партии, които са по-малко леви до другите. Ако наистина разбирате какво значи "дясно" вчерашният ден би трябвало само да ви радва. Най-накрая всички графомани, еготисти и всякаква такава паплач, които се гавреха с дясната идея са политически трупове. Радам, Москов, Лукарски даже и Кака Здравка, вече могат да....не останат дори като бележка под линия в историята.

Това е уникална възможност, да се съгради истинска дясна партия от хора, които разбират какво означава това.

Не. Другари, това не означава да връщате държавата в здравеопазването. Не, другари, това не означава да обещавате минимална работна заплата от 700 лева и пенсия от два трилиона.

Другари, не са ви виновни хората. Не хората, ви накараха да се разцепите на съставни атоми, дори не хората ви накараха да обявите разни алианси с треторазредни музиканти или бивши проститутки. Това успяхте да постигне напълно сами.

Редно е тук да споменем и умнокрасивата, розова гвардия, която поради неясни напълно дори на самите автори на твърдението причини, се слагат като дясна партия.

Олицетворението на всичко чисто, свято, прогресивно и постмодернистично в България, слава богу, не е фактор.

Дори няколкото свестни хора там, и добрите им идеи (тоест, неясното формулиране на една и половина такава) бяха удавени в море от дини (зелени отвън, червени отвътре) свикнали да рекетират държавата с протести срещу облаги, както и ляво-прогресивни либерали с финансиране от фондации свързани с ляво-прогресивни чужди партии.

Дерзайте, вие поне имахте доблестта да си кажете, че не сте десни.

Изгорете, за да светите другари. Вашето време за гавра с "дясното" изтече. На никой няма да му е мъчно за вас.

Автор: Nikolay Oblakoff

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.