Хронология на медийната манипулация, която води до война

Хронология на медийната манипулация, която води до война
10-04-2017г.
191
Гост-автор

Автор: Станислав Минчев

***

Преди няколко дни пред очите на целия свят се разигра може би най-грозната и отвратителна манипулация, на която сме ставали свидетели в последните десетилетия.

Нещо, което по своята гнусота и дързост с лекота изпреварва и най-отвратителните неща, които някога сме си представяли. Нещо, което като го осъзнаете и асимилирате, ще ви отврати завинаги от меката на съвременната цивилизация – западния свят.

Всички научихте и запомнихте това, което телевизията и средствата за масова информация ви втълпиха още от първите часове на събитието, затова няма смисъл да го преповтаряме. Нека директно да обърнем внимание на лъжите и несъответствията, които ви бяха пробутани за пореден път.
 

https://www.liveleak.com/view?i=604_1491329770 – Видеото, което се завъртя по целия свят. 18+

Фактите:

Първо. Атаката няма как да е извършена със забранения от резолюция 687 на ООН – отровен газ ЗАРИН. В клиповете разпространени от мястото на събитието, спасителите разказват как жертвите миришели на въпросния газ и това няма как да е истината, защото заринът няма цвят, вкус, мирис! Второ доказателство е, че на клиповете спасителите пипат жервтите с голи ръце. Заринът е толкова опасен и токсичен, че попива през дрехите и кожата и ако беше истина, то и самите снимащи и помагащи – щяха да са умрели на същата локация за броени минути. За референция ви показваме снимка от атаката в токийското метро, която беше извършена с такъв газ. Сами ще забележите как спасителите излизат със специално облекло от метрото и как от друга страна спасител от клипа докосва жертвата с голи ръце без грам притеснение.
 

Второ. На някои места се тиражираше версията, че хората били изтровени при бомбардировка с хлор. Тази версия е също толкова нелепа по простата причина, че зарядът на авиобомбите, колкото и големи да са те, е крайно недостатъчен, за да направи такива поражения, особено на открито пространство. С други думи – за такова масово хлорно натравяне трябва да гръмнат не една или две бомби, а цели цистерни.

Въпросите:

Първо. Как така цели 250 човека, в момента на бомбардировката се озоваха всички на тайна локация на Джабхат Ал-Шам (Ал Кайда), която се намира извън града, където бе заснет и клипа?

Второ: Защо на абсолютно същото място, три седмици по-рано, западни инструктори организираха на същите спасители специална тренировка за боравене с биологични оръжия, където бяха облечени със специални защитни облекла?

Трето: Защо след като хората са били уж изтровени с толкова токсичен газ като зарин, тия спасители не си бяха сложили същите облекла на клиповете, а рискуват да умрат? Все пак локацията е същата и екипировката им е налична, нали така?

Четвърто. Защо още през 2013-та година, един от най-големите английски таблоиди излезе със статия, която обяснява как американците са одобрили план, при който да извършат химическа атака в Сирия и после да натопят президента Асад, за да могат да го атакуват и свалят от власт?

Въпросната статия бе малко по-късно изтрита, но се запази кеширана в интернет пространството. Ето линк към нея:

http://web.archive.org/web/20130129213824/http://www.dailymail.co.uk/news/article-2270219/U-S-planned-launch-chemical-weapon-attack-Syria-blame-Assad.html

Пето:

Защо ден преди събитието, Orient TV, обслужваща и снимаща същите борци за свобода съобщи, цитираме:

„Утре започваме репортажи за множеството въздушните удари в провинция Хама, включително и за използването на химически оръжия (хлор) против цивилни.“

Бел. авт. – Градът Кхан Шейхун, се намира в най-южната точка на провинция Идлиб, на 3 км от провинция Хама.

Шесто:

Защо му е на президента Асад, буквално сам да трови собствения си народ, който го подкрепя безрезервно, когато и без това вече печели войната?

Седмо:

Случайно или не, защо на доста такива клипове, на различни места в Сирия се появяват едни и същи лица, които биват спасявани многократно от различни по рода си събития, за които все е виновно легитимното правителство, услужливо наричано от нашите медии „режим“?

- - - - - -

Какво се случи реално:

Тези, които западът защитава и нарича „борци за свобода“,а всъщност дори не са сирийци. Тези, които западът въоръжава непрестанно, финансира, тренира и подпомага. Тези, които западът гласи за заместници на поредния уж-диктатор, дни преди химическата атака отвлякоха около 250 човека от градовете Кхатаб и Маджал, намиращи се до град Хама, контролиран от правителствените сили.

В същия период западните тайни служби, организираха на въпросните борци за свобода специални занятия за боравене с биологични оръжия на същата локация, на която бяха заснети и клиповете впоследствие.

И на 4 април преди обяд, планът за който, четохте по-горе бе реализиран. Тези 250 отвлечени невинни човека бяха съвсем умишлено и контролирано изтровени от своите уж-спасители. Размятаните им като парцали, безжизнени тела станаха част от най-грозния театър, който някога сте наблюдавали. 250 човека бяха инструментът, който свърши мръсната работа в един отвратителен и предварително разчертан план за нападане на поредната държава. Нападение, което е само началото на една бъдеща експанзия, защото без резолюция на ООН, без разрешение от конгреса, без никакви доказателства за пореден път, нашите евроатлантически приятели веднага бомбардираха поредната суверенна страна!


(Случайно или не – бройката на загиналите и ранените при химическата атака съвпада с броя на отвлечените от двата град.)

- - - - - - - -

Изводът от всичко дотук:

Лъжат ви! Както ви излъгаха при атакаките на 11 септември, както ви излъгаха, че Ирак имали оръжия за масово поразяване, както ви излъгаха, че Кадафи е диктатор, както ви излъгаха, че са демократи и защитават правата на човека. Както ви лъжат, че ви мислят доброто.

Какво следва? Клиширано или не – да си отворите очите! Защото след всичко това, ако продължавате да симпатизирате на Запада и неговите правителства, на неговите долни външни политики, на неговите безморални политици, на неговото лицемерие и лъжи – това вече е диагноза!

И не, драги читатели! В днешния свят диктаторите не са диктатори, демократите не са демократи, а борците за свобода не са борци за свобода. Ролите са разменени, а всички вие сте на първия ред на театралната постановка. И скоро рози и демокрация ще полетят и към вас.

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.