Актуално
PR на кървав силикон, благотворителност на тъпотата

Гост-автор | 20/05/2017

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Джулиана Гани си дарява стария силикон? Дават я по телевизията за това? Поощряват ли я? Няма ли кой да й каже, че леко кървавите й цици са лош PR?

О, забравих, че в Чалгария лош PR нямало.

Затова посланието е към бъдещата ползвателка на старите цици на Джулиана.

Госпожице Цицеана Втора Употреба!

Вие, която взехте старите импланти на Джулиана - вие сте Богиня на тъпотата! И Принцеса на Абсурда.

Вие ще влезете в Пантеона на най-дивите сюрреалисти, родени от Ориента и неговата безмерна жестокост и глупост.

Вие сте Оруел и Замятин, вие сте "Ние" и "1984"! Вие сте повече от капитан Немо - защото дори Жул Верн не можа да предвиди каква ужасна антиуопия носите в себе си.

Вие сте Пепеляшката на бъдещето, жената, пълна с лайна втора употреба.

За вас Спилбърг може само да мечтае. Той направи филм "Изкуствен интелект" с мотиви от Пинокио, а трябваше да направи Пепеляшка, с мотиви от пластмаса.

Пепеляшка, която е червей, но иска да бъде змия. Жена със значимост в най-новата ни история, по-голяма от Калигула и Нерон.

УНИКАЛНА.

Силикон втора употреба е гениално. В литературно отношение е по-гениално от присаждане на сърце, наистина. Една и съща гръд в различна цица! Втори шанс за нефтопродуктите! Недоносени докрай млечни жлези, безплатно.

Имам новина за вас - дали ръцете, мачкали гърдите на Джулиана Гани ще бъдат същите обаче? Дали мъжете няма да кажат - ми тоя силикон вече съм го мачкал? Не ми е интересн вече, там са ми пръстовите отпечатъци!

Вие, госпожице Цицеана Втора Употреба - вие сте богинята на Нехигиеничното и Нецеребралното. Вие сте началото на племето на Анацефалите от Последния ден.

УНИКАЛНА.

Вие сте така бедна, че можете да сте облечена в първа употреба дрехи, но гърдите и устата, и носа може да са малко носени от други. Гениално.

Вие сте първата жертва на благотворителност кървава, гръмовно тъпа и феноменално антиутопична. Вие вече сте герой на роман. Фантастичен.

Да ви еба фантастиката, честно.

 Други статии от този авторКоментари