Бързи новини 2

Бързи новини 2
24-05-2017г.
13
Радост Даскалова

Късно снощи, Тереза Мей вдигна нивото на сигурност до последната му степен - критично. Над 1000 военослужещи са мобилизирани и тежковъоръжени ще пазят ключови места от атентати. Не знам какво ще помогне това. Цялата акция ми прилича на „да биеш с чук мравки“.
---
Брюксел трескаво се приготвя за посещението на Тръмп. Всички къщи по маршрута му са проверени една по една, на гражданите е забранено да ползват колите си, летището е опразнено за единствения пристигащ самолет - Еърфорс 1.
Мнението ми е, че колкото и да се строяват, Тръмп ще си иска парите за НАТО - идва да си осребри чековете.
---
Бащата на терориста от Манчестър, който настоящем пребивава в Триполи, където е на държавна служба , е заявил, че синът му е невинен. Другият син, арестуван вчера- също е невинен. Оставам на позицията, че при атентат, цялото семселе до девето коляно, трябва да му бъде отнето гражданството и да се депортира. Още повече, ето, бащата има работа в Либия и няма какво да го мислим.
---
Планувана е среща на Мелания Тръмп, Бриджит Макрон и Ердогановата булка (их, как не й запомних името!), с идеална цел - ходене по магазините. То ще е голяма гледка - едната млада, та млада, другата стара, та стара, а третата - увита като пашкул. Досущ Гела, Мара и камшик Тодора - тези наши митични култови персони от бабините шеги. Пожелавам на Парижките собственици на магазини - всичката стока да си продадат на заможните купувачки!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.