Европа, моля те, събуди се!

Европа, моля те, събуди се!
25-05-2017г.
15
Лентата

Преди ден салафитско-уахабитския тероризъм отново нанесе своя удар. Този път в Манчестър, Великобритания.

Какво ще кажат сега защитниците на мултикултурализма? Какво ще кажат полезните идиоти, които посрещаха близкоизточни главорези с табелки "добре дошли"?! Пак ли ще плямпате, че "не всички са такива"? Докато оправдавате терористичната кауза, само за две години тези, които подкрепяте, убиха над 200 души в сърцето на Европа.

Сегашното европейско ръководство се провали. Отдавна. Вместо да защити нациите в собствения си съюз, този евроелит реши да приобщава една несъвместима култура.

И така някога Велика Европа бе залята от милиони нелегални мигранти. Те отказват да учат езици. Отказват да се впишат в модерната, технологична, изискваща умения и знания икономика. Вместо това те искат да наложат собствените си правила на нашия континент. И така зачестиха престъпленията. Увеличиха се изнасилванията.

Помните ли Кьолн, когато навръх новата 2016 г. в тамошната полиция бяха постъпили над 1000 жалби за посегателства върху жени от „клетите“ мигранти?

Кървавите нападения се превърнаха в ежедневие. Защо забравихте Париж? Защо забравихте Брюксел? Защо забравихте Ница?

Забравихте ги, защото бяхте твърде заети да водите битка срещу хора, които се опълчиха на вашия план за проектохалифат. Проиграхте си картите умело, спор няма – започнахте масивна медийна кампания за очерняне на всеки, дръзнал да проговори срещу тази ваша мерзост. Всеки, който ви критикуваше за грешната ви политика на отворени врати беше обявяван за комунист, нацист, ксенофоб, расист, антиевропеец. Цинизмът ви не се ограничи до тук. Решихте да действате още по-мерзко – добавяхте журналисти, писатели, икономисти и анализатори в идиотски списъци за „антидемократична пропаганда“. А вашите квази-правозащитни организации дори завеждаха дела срещу всеки свободомислещ и несъгласен с проектохалифата!

Кои са антидемократичните пропагандатори сега? Нобеловите лауреати и „инакомислещите“, които ви даваха идеи и посочваха грешките, или тези, които се опаковат с експлозиви и избиват невинни хора по европейските улици? Да ви припомня ли кои включихте във вашите доноснически списъци?

Господа европейски управници!

Не ви ли е срам, че в Европейския съюз се шири огромна младежка безработица? Вие и вашите подопечни медии не говорехте с такъв драматизъм за Италия, Гърция и Испания, където между 20 и 40% от образованите млади хора са безработни. Не ви ли е срам, че цяло едно поколение младежи е на път да бъде затрито? Защо не бяхте толкова загрижени за собствените си граждани? Защо решихте да инвестирате в тероризъм?

Колко още атентата ви трябват?

Колко още невинна кръв трябва да се лее по улиците на някогашна Велика Европа?

Колко още взривове и стрелби са ви нужни за да го проумеете?

Вие, които изкривихте човешките ценности и ги принизихте до вменяване на любов към тероризма.

Вие, които и до ден днешен продължавате да налагате малоумната си, несъстоятелна и неприложима идея за „мултикултурна“ Европа. 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.