Неолибералният полк срещу българщината

Неолибералният полк срещу българщината
03-06-2017г.
33
Лентата

На 24 май празнувахме Денят на българската писменост и култура, а на 2-ри юни - денят на Христо Ботев и хилядите знайни и незнайни национални герои, дали живота си за свободата на Отечеството.

За съжаление обаче, през тези 14 дни се начетохме и наслушахме на невиждани антибългарски послания, статии и коментари, писани от наши сънародници.

Или айде не българи, ами целуфанени евроатлантици.

В туитър имаше хора, които говореха за отмяна на кирилицата и преминаване към латиница. Нямало никаква гордост в историята на България.

Други пък, много по-големи, организирано се втурнаха да атакуват по българските ценности, традиции, бит и култура. Пречели им народните носии и обичаи - били „примитивни“. Някои достигнаха нови висини в своята мерзост - революционери като Ботев се държали като ислямисти.

Изводът е, че около нас е пълно с потенциални предатели.

Изкушавам се да ги нарека „българи“, защото голяма част от тях са просто безродници и нищо повече. И по една нещастна случайност повечето от тези амеби са фенове на „евроатлантическите ценности“. Нещо като онези „умерени“ бунтовници. Нямат нищо общо нито с ценностите, нито с Европа.

Не е ли мерзост, безчестие, гадост, помия, да сравняваш великите българи, дали живота си за твоята свобода, с ислямистки атентатори-самоубийци?

Представете си само колко е вулгарно.

Потресаващи времена. Всички тези антибългарщини са една малка част от умнокрасивата либерална помия, която ни залива всеки ден.

Тя неслучайно удря по най-здравите устои на нашето общество - писменост, история, традиции, култура, бит. Тези ценности определят нашето национално самосъзнание. От тях зависи дали ще сме горди и достойни.

И съвсем естествено това е голяма пречка пред установяването на мултикултурния им халифат - там няма място за националности, за независимост, за почитане на историята и националните герои.

Всичко това се прави съзнателно - внушава, че традициите са нещо „лошо и селско“. Искат да създадат ново поколение от безродни, модерни идиоти, които нямат националност, нямат гордост, чест и родина.

Под похлупака на „модерното общество“ всъщност искат да сварят един нов тип безгръбначност и безочие.

Войната срещу българщината е факт.

Първата офанзива на тази война е да изкорми нашата идентичност.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.