Те предадоха българския гей

Те предадоха българския гей
08-06-2017г.
51
Калин Руменов

Българският хомосексуализъм извървя прекалено лесно и исторически бързо пътя от обществения позор до обществената поносимост. Което вероятно заблуди неговите комсомолци, че още една крачка и завинаги преминават в измерението на обществения възторг, откъдето после и с топ не могат да ги мръднат.

След времената на позора за българския хомосексуализъм имаше добри години, през които той беше интересен като нещо непознато, беше дори обществено атрактивен и ползван в маркетинга.

Но всичко приключи някъде в момента, когато се появиха комсомолците и решиха, че българският хомосексуализъм може да се надскочи и да се издигне до идеология. Че може за една нощ и за един парад време да се превърне от биология в политика. А после да си гледа спокойно старините, докато около него тичат първите внуци на еднополовите бракове.  

Едно е обаче самоиронията на Евгени Минчев, друго е позиционирането чрез провокация на Азис и съвсем различно е дружинна ЛГБТ ръководителка да ти насажда комплекси, че не засвидетелстваш достатъчно респект към братството й.

Съвсем различно е безполов гражданин на чужда правителствена ясла да те нарича „фашист”, понеже са ти чужди новите тенденции в модерността. 

Както при други насила налагани идеологии провалът и на тази го предизвикаха комсомолците на местно ниво.

Те предадоха българския гей, като го смесиха с всички възможни извращения и на практика го направиха неразличим от тях.

Комсомолците, само и единствено те, създадоха общ контекст от гейове, цигани и убийци, отскоро вкараха вътре неканените араби и африканци.

Едни и същи комсомолци от едно и също котило едновременно се борят за правото на гей парад, за узаконяване на незаконното Циганско, за правата на измислени от самите тях етнически малцинства, за добрия бит на затворниците (особено доживотните), за добрия прием на бежанците измамници, дори за правото да проповядваш радикален ислям в махалата.

А през останалото време се срамуват от своето традиционно Българско и от традиционните българи, които имат логически проблем с каузите им.

Не знам защо го работят така имиджово отблъскващо и необяснимо за всеки здрав разум. Трябва да е от алчност - да не делят с други комсомолци бюджета за пакетно обслужване на човешките права. Но тъкмо тази алчност създаде един колективен образ на обществена измет, към който се причисли и българският гей.

Не казвам дали мястото му е там, или не, но той се намира точно в тази високо престижна компания. Ако тя не ви харесва - сърдете се на комсомолците, сърдете се на себе си, но не и на традиционния бял и хетеро човек.

Традиционният човек е уморен и иска да живее просто - както се е живяло от памтивека. Без да го карат да се чувства виновен за неразбирането на онези, които настояват, че притежават идеология, а всъщност разполагат само със собствения си задник.

Какво се случва в този задник и около него – не искаме и да знаем. Но знаем, че случващото се е биология и от нея не може да произтича политика.

Ако не го разбирате, значи никога няма да се разберем.

Ако го разбирате, свийте парадните знамена и отидете някъде да правите секс. Но по-тихо и без да очаквате да получите нещо по-специално като обществено отношение.

Все пак всички правим секс или поне се опитваме да стигнем до него. 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.