Меко и отворено

Меко и отворено
12-06-2017г.
41
Николай Фенерски

Ще бъда мек, отворен и смел, когато ви говоря, така пожела на следовниците си Сектата в началото на тази година – бъдете, казаха, меки, отворени и смели.

Ще се съобразя с изискванията, за да не ме викат при господин Каменов (бел.ред. визира се КЗД), че веднъж вече ме привикваха и едвам се отървах без глоба, щото някаква мека, отворена и смела активистка на Сектата си беше решила, че цитираните от мен думи от една молитва от 4 век съдържат „език на омразата“.

Виждате ли как работи дресурата им, вече не смея да си отворя устата, първо отивам до кухнята и слагам върху електронното кантарче всяка една съмнителна думичка. Те вече ни слагат думичките в устите ни.

Те се самонаричат либерали, но умът им е толкова скован, че това е поредното изкривено от тях понятие – нямат нищо общо с либерализма.

Меко, отворено и смело трябва да се констатира, че сектантите на новото време безотговорно осакатяват езика, оттам и мисленето на следващите поколения. Неологизмите и англицизмите са варваризми, много ясно, „хейт спийч“ е израз, който беше непознат преди двайсетина години, но това не значи, че преди хората не са мразели и не са говорили.

Въвеждат терминология, която да ги устройва тях.

„Хейт спийч“ е израз, който меко, отворено и топло може да поеме в себе си толкова семена на лицемерието и толкова смисли, колкото му заложат сектантите, в зависимост от нуждите си.

И затова всички, които искаме да си отваряме устата и очите, да ползваме междуушието по предназначение и да им противостоим, (това е защитната ни реакция) се налага постоянно да балансираме на ръба на езика, за да не ни пращат писъмца институциите на новото време и да ни дърпат ушите, заради нашите вредни пориви.

Възможно ли е от любов към човеците да ползвам език на омразата? Пука ми за това, което чака децата ми. Те на какъв език ще говорят? На модериран, издялкан, канализиран новговор.

Мечтая да живеят в спокойно и мирно общество. Но сектантите не ни оставят избор. Унижават ни вербално чрез въвеждането в употреба на думи, които не означават нищо или означават всичко.

Меко и отворено задавам въпроса как да живеем в мир, когато ни карат да се отречем от себе си?

Новговорът е дълбоко противен на човешката природа, на християнската по подразбиране душа. А противните на природата неща се наричат с мекото и отворено определение разврат. Не е национален проблем, че някой си бил изхомен телесно, но е национален проблем психическото всеобщо медийно изхомване. И има едно натрапливо очакване от нас меко, отворено и хлъзгаво да приемем гаврата с езика си, тоест със съзнанието ни. Да я абсорбираме тая гавра, да й се поддадем и да заживеем в новия им лоботомиран свят, без много да знаем.

Това мерене на думите е част от играта на сектантите, но на мен не ми пречи да употребявам и други думи, езикът е така многолик и многопластов – това, което те не осъзнават много добре. Искам да кажа, че и на техен терен пак ще ги бием. И на белот ще ги бием, даже модераторите на играта да са им раздали четири валета с четири деветки. Щото са слаби играчи и не разбират докрай какво им казвам.

Истината с голямо И може да бъде само една и те не са на нейна страна.

До миналата година буквичките в абревиатурата бяха само 4 – лгбт. Тази година добавиха и „и“ - за „интерсекс хората“, каквото и да означава това, а като че ли не искам да знам подробности. С тази буква сектантите уточняват още един нюанс на интимните отношения сред вида хомо сапиенс, сякаш мен ме вълнува кое точно проявление на натурата предизвиква у тях гъдел и нервни спазми в хипоталамуса. Догодина ще добавят Н – лгбтин – за „нетсекс хората“, иначе казано онанистите, по-нататък и А – лгбтина – за „асекс хората“, които не изпитват никакъв нагон спрямо нищо, асексуални са, нали така трябва, всяко малцинствено мнозинство да бъде със защитени права. Докато изредим азбуката.

И ще продължат на следващото ниво с въвеждането на нови, несъществували никога понятия. Езиково ще се опитат да ни подчинят. Сектантите искат да доминират във връзката си с нас. Нали знаете какво изискват – не да разбираме, не да задаваме въпроси, не да твърдим, че нещо е грях, а чисто и просто да сме меки и отворени.

Вече отдавна въпросът не е възприемаме ли за естетически и етически подходящи манифестациите на група хора, а е защо модераторите на соцуима ведно с чуждите инженери толкова настояват езикът и съзнанието да бъдат развратени. Демон-страцията им не е това, което твърдят. Изобщо не е проявление на демократично мислене.

Целта е унижението, както нашето, така и на „лесбо-гей-би и т. н. и т. н. хората“. На инженерите не им дреме за никакви права на „хората“, независимо от буквичката преди това – л или г, б или т, а, както винаги са правили, ползват „хората“ като инструмент за постигане на целите си. Чисто и просто. Маши.

Развратеното общество е послушно и контролируемо, подчинено и безопасно. Общество, у което поривите за трезвост и здравомислие са сведени до санитарен минимум. Ами – сведоха ни. Не го вярвам все още, сектантите са шумни, но са малко, но инженерите наливат много средства и след нас идват дресирани и обюздени хора, които дори не си правят труда да задават въпроси, липсва им обикновено любопитство защо и кой. И какво точно се опитва да им пробута.

„Хората“ на парада изглеждаха точно така по снимките – употребени. Оттам произлиза тая жалкост и тъга в погледите им, защото те несъзнателно усещат това.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.