Ние, източноевропейската сволоч

Ние, източноевропейската сволоч
22-06-2017г.
52
Калин Руменов

Един малък, зелен и непознат фашист има голям план за всички малки източноевропейски народи. И въобще няма намерение да го обсъжда с нас, поне от западно възпитание да ни попита дали имаме нещо против.

Фашистът Ска Келер работи като евродепутат от „Зелените”, но всъщност се държи като мажоритарно избрана от едномандатен район в Афганистан. Където е обещавала бели девици и социален пилаф още приживе. 

Накратко планът звучи така – във вашите християнски държави ще заселим бягащи мюсюлмани.

В комплект по цели села и градове ще ги разквартируваме върху вашите източни земи, за да са заедно и по-лесно да се интегрират (неразрушимата вяра в утопията на интеграцията).

А вие, малките източноевропейци, няма да смеете да кажете нищо. Иначе ще ви открием наказателни процедури, ще ви съдим, ще ви спрем парите и ще направим всичко възможно за разорението ви.

Ще затънете в безработица, ще се скарате от глад и сами ще ни падате на колене с молби – пратете насам два сирийски квартала с умерени бунтовници и отпушете три оперативни програми.

Но понеже това ще е прекалено скромно унижение за сволоч като вас – ще го усилим допълнително, обрисувайки ви като дехуманизирани социопати. Които гонят бременни африкански жени от болниците си, а по вече родените им деца използват въздушни пушки.

Абсолютна сволоч – това сте вие, проклетите източноевропейци, пред които всеки тюрбан е по-добра цивилизация. Ако не сме ние, западните, да ви казваме как да живеете, вероятно още ще си разбивате черепите и ще наливате в тях кисело домашно вино.

Не знам как подобни малки зелени никаквици формират исторически непознато свръхсамочувствие. Че могат бюрократично да налагат на цели народи как и с кого да живеят, а наложеното въобще да не подлежи на съмнение.

Че могат да стоят по кабинетите в Брюксел и да резюлират списъци за депортиране – в Латвия ще настаним квартал от Либия, на България ще дадем колония алжирци, че въобще ги няма там, а за Румъния, като по-голяма, директно заминава цяла сомалийска провинция.

Наистина не знам как никаквиците се самозабравят, но трябва да е от идеологията им, фашистката. Същите фашисти ги има по-наблизо и съвсем наоколо. Нямат същия размах, но със същата арогантност чертаят карти на битовата ксенофобия, когато в някое българско село или градче искат да си продължат живота по български и без мигранти.  

Да е само малката и зелена Келър – да я прокълнем да живее в мигрантско гето и да се сетим за нея, чак когато започне да вие на групово изнасилено. Да се сетим за нея, единствено колкото да й напомним – ние, източноевропейската сволоч, нали ти казахме, глупачке. Нали ти казахме, че както я мислиш, е пълна глупост, но ти сама ги вкара в тъпата си вулва.

Да е само една Келър, но съвсем не е. Самата Европейска комисия притиска и репресира Чехия, Полша и Унгария, защото не искат мигранти. Сякаш някой от тези държави е канил прогресивната арабска младеж да се стича към тях – идвайте сега, момчета, пък после ще му мислим къде да ви сместим.

За историческата авантюра до степен на предателство единствените виновни се оказват онези, които не искат да участват в нея. Те са сволоч, която си заслужава да й бъде приписано всичко.

Накажете я, разорете я и я унижете, докато ние търпеливо ще изчакаме воя ви на изнасилено.

 

Banner

© 2023 Lentata.com | Всички права запазени.