Лица на омразата

Лица на омразата
05-07-2017г.
75
Ангел Джамбазки

Тълпа от цигани, въоръжени с брадви, колове и лопати, нападна малолетни деца, треньорите и родителите им. Не е новина, нали?

Не и след убийството на професор Калоянов в Захарна фабрика, извършено от подобна циганска тълпа от незаконния катун на „Суходол“ 3-5, не и след убийството на Боби Райнов на улица „Обиколна“ в Овча купел, не и след стотиците „битови“ кланета, извършени от озверяла „етническа“ тълпа, въоръжена с примитивни сечива, тръгнала да убива.

Не, не е новина. Превръща се в тенденция. В „битова“ традиция. Цигански тълпи да убиват българи.

От няколко дни в социалните мрежи се разпространява снимка на циганите, които нападнаха малолетните момичета по време на тренировка по гребане на язовир до Асеновград.

Ето това са лицата на "интеграцията". Това са лицата на тези, които нападнаха две малолетни момичета с камъни, бутилки, колове и лопати. После се опитаха да прегазят тях и близките им с коли пред болницата. Да ги сгазят. Да ги смачкат. Да ги убият. Всичко това е записано, черно на бяло. Това са фактите.

Това са лицата на „интеграцията“. На липсата на такава. На провала на това, което ни лъгаха, че е интеграция. Вече тридесет години. НПО-кражби на български и европейски пари, от името на циганите, в името на циганите, под лозунгите за „интеграция“, за „декади“, за „ромски включвания“ и прочее и прочее дивотии и словесни онанизми…

Всъщност, това са лицата на омразата. На завистта. На ксенофобията. Проявена от конкретните обитатели на конкретната циганска махала. Да не се лъжем, да не се правим, че не виждаме и не разбираме. Това е омраза, насочена срещу нас, българите. Не се лъжете, това не е „битов“ конфликт. Етнически е. Изгледайте видеата в социалните мрежи и ще се убедите в това. Тази лъжа за „битовите конфликти“ цели да прикрие вината на фалшивите цигански НПО, тип хелзинкски и прочее комитети, и на купувачите на цигански гласове, основни виновници за този разпад на обществото. Прочее, циганозащитните НПО-та вече обвиниха децата за случката.

Тридесет години разпад и кражба. Тридесет години поставяне на махалите над закона, извън закона. Ненаказуеми. Специални. Не уважаващи закон, ред и държавност.

Резултатът е налице. Катастрофа. Не-човеци с брадви се опитват да убият малолетни момичета. Няма да е особено успешна тази интеграция, не знам как ги виждате вие нещата.

Това са лицата на питомците на "умните и красивите". Подзащитните любимци на Клуб З, Дойче Веле, Медиапул, Маргиналия и прочее зидари на паралелната розово-болшевишка реалност в дните на интифадата на културния марксизъм. На печатарите на розовия новговор. Политически представени от три четири "десни" партии-файтони, активистите, на които свободно се събират в Ганкиното кафене за поредния гей-уърк-шоп.

Огледайте хубаво лицата на щурмоваците на новия политкоректен розов блицкриг*. Не ги виждате? С маски са. Страх ги било от морбили. Което, принципно, за тях си е като лека хрема, в сравнение с неизвестните на медицината чуми, които върлуват из гетата и често се предават по полов път. По права низходяща линия.

Традиции и културни особености, ще ви кажат розовите хунвейбини. Варварство и извращения, казваме ние.

Между тези първопроходци на диктатурата на розовия пролетариат има и подсъдим по делото за радикалния ислям. Изненада? Не.

Преди години, още когато осъденият с влязла в сила присъда за разпространение на недемократична идеология (разбирайте радикален ислям), Ахмед Муса Ахмед, сееше уахабизъм и салафизъм из циганската махала в Пазарджик, разпространихме снимки на знамена на Ислямска държава в Асеновград.

Не може да има изненадани. Няма как да има изненадани. Когато бъркаш в контакта, ще те удари ток, няма какво друго да очакваш.

Последователите на салафизма в циганските махали се организират за убийство на малолетни момичета, треньорите и родителите им. Това е характерно за техните културни особености, обичаи и светоглед. Практикува се отдавна в меката на демокрацията и правата на жените, Саудитска Арабия.

Симбиозата между радикални ислямисти-салафити и розови болшевики, адепти на радикалния културен марксизъм е очаквана, естествена и обилно подкрепена от идеолога им, чичко Диорд.

Изненади няма. Това не е изолиран случай. Това е тенденция. Очаквайте скоро и във вашия град. Но, ако мога да си позволя - един съвет. Не чакайте, гответе се. Предупреден, означава въоръжен. Както е известно - правилната предварителна подготовка, предпазва от много неща. А както е известно, въоръженият човек е свободен човек.

На този фон се разви и друг отвратителен анти-български сценарий. А именно, сценарият "Нападение от омраза в София. Жената и двете дъщери на заместник главния мюфтия Бирали Бирали са били нападнати заради това, че носят забрадка." (Нова Тв). Ето още заглавия : "Пребиха дъщерите на заместник на главния мюфтия" (Новини.бг), "Пребиха дъщерите на заместник на главния мюфтия" (Фрог Нюз), "Нападнаха семейството на заместник на главния мюфтия" (БНТ).

Ето как ни излъгаха "националните" телевизии. Дни наред повтарят тази лъжа. За розово-кафяви пропагандни трубадури на грантовата "истина", тип Клуб З, Медиапул, Дойче веле и прочее е ясно, че са лъжци, автори на фалшиви новини и пропагандатори на чужди и външни интереси. Те това работят. Правят, разпространяват и коментират фалшиви новини и пропаганда.

Не остана розов шаман и грантова лелка, тип соросоидна харпия, не остана лицемерна "коментаторка", които да не се изплюха и да не повърнаха жлъч и омраза срещу българското общество и нация, на основата на тази фалшива новина.

То не бяха клетви, то не бяха обвинения, то не бяха фалшиви сълзи и лицемерно съчувствие. Истината, разбира се, е съвсем друга.

Всъщност, точно противоположната. Няма изненада.

Всъщност семейството на мюфтията е нападател и агресор. И се държат като в Саудитска арабия. Обаче няма как да им се случи.

Аз съм привърженик на смъртното наказание. Житейската ми логика е следната.

Когато някой примат, някой не-човек, е способен да нападне дете с брадва, за да го разчлени, в условията на въоръжена с колове, брадви, лопати тълпа, то този примат няма място обратно в обществото.

Не вярвам в превъзпитанието в днешната ни система на местата за лишаване от свобода. Попадат в затвора, но не стават човеци. Остават си зверове.

Давам пример - убиецът на Вероника. Помните ли я? Убита зверски от пореден примат с брадва от същия етнос, близо до гарата на Велико Търново. Същият е рецидивист, извършил едно убийство, „излежал“ го е, излязъл е, извършил е втори довършен опит за убийство, и като три за щастие - уби и едно младо момиче в зората на живота му.

Кому е нужно това? Колко още деца трябва да загинат? Може да не сте съгласни с мен, но според мен на този мястото му не е на гарата с брадва в ръка, а на въжето. Толкоз. 

Питате за решението? Има го. Това е.

Работи.

*Светкавичната война ( Blitzkrieg -  от немски) е нападателна оперативна военна доктрина,  която се състои от предварителна бомбардировка и последваща атака с моторизирани сили, които използват елементите на бързина и изненада за предотвратяване изграждането на хомогенна вражеска отбрана.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.