Жените първи ще пострадат

Жените първи ще пострадат
19-07-2017г.
49
Лентата

Моля, прочетете тази статия на Reuters и се замислете за секунда върху ужасяващата официална статистика.

Броят на момичетата в Германия с осакатени гениталии се е увеличил рязко спрямо 2016 година, в резултат от емигрантската вълна от страни, където тази практика е обичайна.

Гениталиите на над 58,000 жени, живущи в Германия, са осакатени, а трендът е рязко нагоре. Осакатяването на гениталиите е популярна практика в мюсюлманските страни в Африка. Това повдига няколко въпроса:

1) Защо „сирийските бежанци“, идващи от цивилизована мюсюлманска държава като Сирия, в която подобно ужасяващо варварство е недопустимо, изведнъж започват да се държат като примитиви. вероятно, защото не са сирийци? Ама как не са сирийци, нали спасявахме сирийци от злодеите Асад и Путин?

2) Чули ли сте поне една дума от местните и чужди феминистки, нали се сещате - онези грозновати, истерични жени - които пищят, все едно ги колят, срещу дискриминацията и нетолерантността, да мъцнат и една дума за нечовешките мюсюлмански обичаи? Не сте? И аз не съм. Последно чух, че местните феминистки пищяли как жените в България нямали равни права с мъжете, а чуждите феминистки - как белите жени трябвало да престанат да раждат, за да се даде шанс на по-висшата черна раса.

Мисля, че флиртът на левицата и десницата с радикалния ислям от последните 60 години роди чудовища.

Статията на Ройтерс: „Все повече момичета в риск от генитално осакатяване в Германия – доклад“

Броят на момичетата, живеещи в Германия, които са генитално обезобразени, се е увеличи рязко през 2016 г. поради мигрантите, пристигащи от страни, където се практикува това, заяви говорител на организацията за правата на жените във вторник.

Повече от 58 000 жени, живеещи в Германия, са осакатили гениталиите си, казва Тере де Фемъм. Говорителката Шарлот Уейл съобщи, че отбелязва увеличение от 10 000 жертви в сравнение с 2015 г.

Най-малко 13 000 допълнителни момичета са изложени на риск от генитално осакатяване, което е забранено в Германия.

"Това се дължи на увеличения приток от различни страни, в които се практикува генитално осакатяване, особено в Сомалия, Еритрея и Ирак".

През 2016 г. около 280 000 мигранти пристигнаха в Германия, много от които бягат от война и конфликти в Близкия изток и Африка. Около 890 000 бяха пристигнали през предходната година.

Гениталното осакатяване се толерира в някои страни в Африка, Азия и Близкия изток.“

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.