ЗВЕРИЛНИЦА

ЗВЕРИЛНИЦА
15-08-2017г.
137
Милена Янинска

Баща принуждава почти 14-годишния си син да гледа секс между него и леля му. За да го направи мъж. Лелята пък преподава останалата част от уроците като съблича и опипва детето. Тогава бащата гледа. Това се случва преди три години. Ние разбираме сега, защото някак този случай е стигнал до съда. Благоевград.

Все повече големи градове се превръщат в малки населени места – все по-обезлюдени и все по-обезчовечени. Защото няма работа и няма хляб, и няма надежда. И няма знание. И няма ценност.  

Това, което остава на един баща е да научи момчето си как да бъде мъж.

И така се става мъж. Гледаш как баща ти ебе леля ти. В подобна ситуация можеш да видиш много повече.

Например – виждаш как малките населени места са се превърнали в зверилници. Резервати за изродени човекоподобни с полови органи, които отделят заразна лепкава воняща слуз, която създава нови видове. Виждаш еволюцията на бедността. Когато мизерията прекалено дълго ебе бащата, той започва да ебе лели.

Утре ще ебе дъщери. Разбира се – собствените му. Виждаш еволюцията на простотията.

Тя е безкомпромисно безгранична. Интелектът има граници, но човешката глупост, може да създаде нов свят без усилие. И това се случва. Виждаш еволюцията на изродите. Виждаме я, докато бащата ебе лелята на сина си пред очите му. Докато момчето става мъж, който ще ебе дъщеря си, а тя ще стане леля на сина си и майка на още няколко чудовища. Виждаш как майката отсъства. Няма я. Безрезервната и безусловна закрила, грижата до живот, която само човешките майки владеят – тя е изсъхнала с плацентата. И майката е изсъхнала.

Виждаш колко е истински животът. Колко е истински ужасен. Гигер, дел Торо, дори ХичКок, не са се сетили колко чудовищно може да се развие ужасът на нашата цивилизация. Просто един баща наебава една леля пред сина си. И после естествено се развива всичко останало...

Например - деца с 6 ръце без крака, които се избиват едно друго или ебат сестрите си, или разпъват живи котки по стените на селската си къщурка. Не знам. Моята фантазия е бедна, сигурна съм, че може да стане много по-зле.... Важно е да знаем, че това се случва. Наистина.

Да си дадем сметка, че в момента зад някоя врата някой превръща някое малко момче или момиче в изрод. Трябва да знаем и че малките изроди ще станат големи изроди. Не за да се подготвим, а за да не се учудваме. 

Когато остареем и на вратата ни почука сина на бащата с лелята, за да ни пререже гърлото и да ни изяде, защото е гладен.

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.