Шоуто на вазектомията

Шоуто на вазектомията
01-09-2017г.
57
Калин Руменов

В пришествието от фалшиви новини тази е Истината за Пътя на Живота, днешния. Двама бели мъже снимат собствената си вазектомия и споделят изживяването й с милиони зрители в интернет.

Наричат ги влогъри и няма къде да ги докладвате. Няма до кого да изпратите донос, за да ги блокират. А всъщност би трябвало да се пише директно до вселенския администратор и той да предприеме незабавни мерки. Той непременно ще предприеме, бъдете сигурни, защото белият ви живот все повече заприличва на скопен нерез.

Милиони уникални гледания срещу милиони осъдени на смърт сперматозоиди. Вазектомията е чисто рейтингово злато – представяш ли си, човече бяло, което не те знам в кой век живееш.

В друго време и на друго място тези двамата нямаше да бъдат никакви влогъри, а диви откачалници. Но в днешните коректни времена трябва да си мерим приказките, защото обитаваме места, където се спазват „моите права”.

Мога да правя, каквото поискам с моя пенис и с моето божествено семе. Защото са лично мои и аз съм Бог на себе си. Аз разпределям Божията благодат и като кажа стига, значи наистина край.

В пришествието от фалшиви ценности тази е най-истинското менте. Семето е мое, както медът принадлежи на пчелите, както яйцето - на кокошката, както млякото - на кравата. Техните ресурси са си техни и само те могат да ги експлоатират. Всеки друг тежко би увредил правата им. 

Когато това се проповядва напълно сериозно, хуморът бяга да се крие във вазектомията. Два нереза сами отиват на скопяване - нечовешка комедия, представяш ли си, човече бяло. Дай да се посмеем, като единствено внимаваме да не се задавим.

Вазектомията е скеч за бели хора, на които за все повече неща им е забранено да се смеят. Те не могат да осмиват ничие чуждо човешко тегло, дори наднорменото, но в стерилна обстановка могат да се разтоварват със смъртта на чужди сперматозоиди. Завършени скопци, човече - какъв да им е хуморът, освен скопен.

Утре обаче днешната ситуационна комедия ще бъде забравена и на нейно място ще се настани сериозната ирония на Живота. Утре други ще се смеят последни на това как едни бели мъже са се кастрирали с усмивка, докато останалите вежливи бели мъже и жени са разсъждавали почти научно за правото им да вършат това. И накрая са решили, че кастрацията е личен избор и неотменимо човешко право.  

Виж, ако влогърите разказваха виц за особеностите при изхождането на трикрако куче - това щеше да се възприеме за оскърбително до непоносимост. Дори и кучето да беше собственото им. Но със собственото си семе всеки може да прави каквото сметне за рейтингово. 

Вазектомията е велико постижение на свободния свят и на прогресивното му население. Както избора на сексуална идентичност, както свободната смяна на пола, както военната служба на транссексуални. За тях обаче може вече да не е удобно да се пишат скечове. Само за вазектомията може, защото все още не са я преместили от развлекателната индустрия в темите табу за демонстриране на хумор. 

Затова днес се забавлявайте до смърт с кастрацията. Утре нищо не е сигурно, освен че белите мъже и жени няма да се смеят последни. Което ще бъде напълно техен личен избор.  

***

Бел. ред ВИДЕО ВАЗЕКТОМИЯТА... - ТУК

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.