КОД: ЖЕЛАНИЯ

КОД: ЖЕЛАНИЯ
20-09-2017г.
37
Мария Петрова

Епохата на вечно увеличаващите се желания. Още-и-още-искаме-от-живота-бе-не-разбрахте-ли е положението.

Преглеждам нюзфиийда си и какво да видят очите ми. Списание Front Magazine шернало клипче, което рекламира: КРЕМ ЗА УГОЛЕМЯВАНЕ НА БЮСТА.

Първо си казвам, че това е шега. Фотошопнали са някаква мацка, за да направят колаж - ПРЕДИ И СЕГА, и проверяват да видят кой ще се хване. Кой е подвластен на фалшивите новини.

Обаче, виждам линк към сайт. А в сайта съвсем нормална реклама на крема - с цена. 14.99 долара, намалена от 39.90 долара.
И твърдят, че след клинични тестове, са открити две вълшебни съставки, които така ще подействат за 4 седмици, че ще се сдобиете за миг с кубета-ала-Ал-Невски...


Чудя се - какви ли са тези съставки? Какво са изобретили гениите н козметичната индустрия, че да ти увеличат бюста с крем?!!

Притеснителна мисъл: ако се намажа с този крем, кое по-точно ще ми се увеличи? И как? Може би разни неща ще почнат да се подуват? Ама кои?... Мисълта става злокобна. Представям си епизодите от Пришълеца, и там разни чуждоземни неща израстват от най-неочаквани места, но искат ли жените да експериментират наитина с това?
Следва успокоителна мисъл: сигурно кремът за увеличаване на бюст просто не върши работа. Обикновен крем. Нищо няма да последва, ако се намажеш с него. Просто ще си дал във въздуха едни 15 долара, много важно.
Нова, още по-притеснителна мисъл: Ами, ако стане нещо наистина лошо, като се намажеш с крема за порастване на бюст? Примерно, вземе, че ти порасне трета цица и четвърто зърно?...Защото, ако тия работи ставаха току така, защо никой не е гъкнал по въпроса досега?

Защо няма световни конференции на експертите по кремове за увеличаване на цици. Защо милионите жени с малки цици не са си решили проблема завинаги? Защо не са фалирали пластичните хирурзи по света и у нас?

Ако може да има един единствен крем, дето ще я свърши тази работа...нямаше ли д-р ти Енчев да е пред фалит със спешна нужда от DMS POMOGNI NA D-R ENCHEV?

И то срещу 15 долара. Къде са 10 бона за нови силиконови гърди, къде са 15 долара?


Хм. Нещо не излизат сметките. Може би ни лъжат.
Настъпва ядната ми женска фаза. Защо да ни лъжат?

Кой си позволява да се подиграва с тънката струна на най-женския от женските комплекси - малоцицието?
Ами гадно е да подлъгваш жените, дето цял живот като Памела Андерсън на младини се сънуват, че ще им се оправи живота с едно намазване...
Пък и това ни показва, че козметичните експерти и рекламните такива ни мислят за големи лапнишаранки. Смятат да забогатяват на наш гръб. Алчни копелета! Няма да им се дадем. Нали?
Момичета, пазете си гърдите. Кой знае какво ще ви се увеличи, ако се подлъжете да купувате кремове за увеличаване на бюст...
Единственото сигурно е, че самочувствието няма да ви се увеличи. Щото рано или късно ще стане ясно, че - КОЙТО НЯМА ГЛАВА, има излишни кинти за харчене, както е казал народът. Или нещо такова...
Това е момичета. Покажете им, че не сте толкова лесни жертви на модата и епохата на искаме-още-и-още. То е ясно, че искат още от вашите пари. Ама им покажете, че са сбъркали. Вие не мечтаете за цици с едно намазване. Можете и без тях.
Но те, изкушителите с крема за бюст, онези, които ще кажат, че жените са най-големите консуматори и потребители на суета, ТЕ без вас и вашата глупост, не могат.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.