Актуално
Това са над 200 кг желязо! Как се вкарва всичко това през метало-детекторите в хотела? Как се мъкне от един човек, или от пиколото?
Пореден масов убиец в Щатите, приел исляма преди няколко месеца

Гост-автор | 03/10/2017

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

59 убити, 527 ранени, от които десетки с опасност за живота, 23 бр. автоматично огнестрелно оръжие в хотелската стая.

И това било вълк-единак на 64 години, който се самоубил (по стара традиция от последните години жив такъв няма намерен), и даже приятелката му нямала нищо общо. Даже не му е подавала пълнителите. Нищо общо, бе!

Справка: 23 автомата, стативите и боеприпасите, за да раниш 527 човека и да убиеш 59 са много над 2000 изстрела. Един пълнител е 20-30 патрона.

Това са над 200 кг желязо! Как се вкарва всичко това през метало-детекторите в хотела?

Как се мъкне от един човек, или от пиколото?
Как се изстрелват от ЕДИН човек на автоматичен над 2000 изстрела за минута и половина (както твърдят, че била стрелбата)?

Напомням - АК47, който е символ на издръжливост, и функционалност, започва да "плюе" след 5-6 пълнител на непрекъснат автоматичен огън, заради прегряване на дулото.
Не ви ли дрънчи официалната версия?
___

Бел. ред. "Вчера пропагандната агенция на ДАЕШ – Амак, обяви, че Падок е приел преди няколко месеца исляма и е станал войник на халифата под името Абу Абделбер Американецът. Терористичната организация пое отговорността за масовото убийство. Властите в САЩ се съмняват в това и смятат, че поемането на отговорността за касапницата е пропаганден ход."

Автор: Пламен Пасков, Фейсбук

 Други статии от този авторКоментари