СМЕСЕН MAGAZINE
На модерен език - аборт. Или по-точно правото на жената да прави със своето тяло, каквото пожелае. Или още по-точно - безразборен секс без предпазни средства. И без отговорност. И съвсем точно - триумфът на свободата на удоволствията над отговорността към живота. Съвременен либерализъм.
По-вероятно е да ви убият преди да сте се родили, отколкото след това

Лентата | 05/10/2017

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Това е статиската за смъртността в САЩ през 2016-та година. 

Повече от 500 000 бебета не са се родили заради преждевременно прекъсната бременност. На модерен език - аборт. Или по-точно правото на жената да прави със своето тяло, каквото пожелае. Или още по-точно - безразборен секс без предпазни средства. И без отговорност. И съвсем точно - триумфът на свободата на удоволствията над отговорността към живота. Съвременен либерализъм. 

Следват сърдечните и онко-заболяванията, следвани от смъртността причинена от тютюнопушенето. И внимание - 140 000 загинали от затлъстяване. Другият напън на "свободния избор". И на правото да сме "такива, каквито сме". И на бързата храна като изконно право. Дебел не е обида! Пищното е секси. Нищо, че органите са заменени от лой, а човекът - от сланина. Всяка кампания срещу това би била злополучна дискриминация, ощетяваща човека! И правото му да си умира, от каквото си поиска. 

Следват далеч не толкова атрактивните жертви на алкохола, диабета, алцхаймера и наркотиците. И на ПОСЛЕДНО място - за загиналите от огнестрелно оръжие. Малко над 5000. 

И на фона на това САЩ обмисля дали да не отнеме правото на американците за притежание на пистолет. И на фона на това абортът продължава да бъде функция по-женска от самото раждане. 

И на фона на това - ние сме си песен. 

 Други статии от този авторКоментари