Актуално
А всъщност, отговорът трябва да е силен, недвусмислен и обединен. Всички застават зад заплашеното лице, правят огромен скандал от това, БТВ и Канал 1 първи излизат и осъждат тези действия, а после никога повече не канят тези хора в ефир, докато не се извинят. От своя страна, Нова телевизия трябва да вземе изрични, публични мерки. Всички медии трябва да се обединят и публично да покажат, че това НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧВА.
Скандално! Управляващи заплашват работата на водещ в ефир!

Гост-автор | 06/10/2017

След като Ани Цолова си тръгна мистериозно от сутрешния блок на Нова телевизия, Виктор Николаев остана сам. Това съвсем не е най-удобната и стабилна позиция. Но тази сутрин недопустимо бяха минати някои граници. В предаването днес един след друг гостуваха депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров и вицепремиерът и лидер на националистите от НФСБ Валери Симеонов. И ДВАМАТА си позволиха да заплашват работата на  водещия в ефир! 

Докато Тодоров  говореше срещу президента Румен Радев за сделката с грипените, Виктор Николаев попита дали става дума за "шайка". Депутатът от ГЕРБ е автор на книгата "Шайка - Бойко, Росен, Цецо и другите". от времето, когато беше яростен критик на режима на Бойко Борисов. Въпросът вбеси Тодоров и той отговори: 

"Много силни думи. Ще ви изядат хляба. Тя и вашата колежка беше тръгнала в такава посока, ама гледам -липсва столчето ѝ. За такъв въпрос, аз ако съм шеф в телевизията, уволнявам"

Последва гостуването на Симеонов. По темата за назначенията по роднинска линия думите му бяха: 

"Вие, например, също сте били назначен на временен договор, после са ви го направили постоянен. Вижте колежката ви, беше тук, а ето, останахте си сам. Аз, ако бях злонамерен, сега щях да направя един "Викторгейт" за Вас утре и да го обявя например, същото е", каза вицепремиерът.

По този повод блогърката Елисавета Белобрадова написа във Фейсбук:

"Моето вярване е, че никой на никого не е длъжен. И депутатите на ГЕРБ и Обединени патриоти всъщност могат да станат, да си разкопчаят дюкяна и да се изпикаят, ако искат, в скута на водещия (простете за грубостта, но думите им не са далеч от този акт).
Проблемът е в тези, които го позволяват. И сега ако попитаме журналистическата гилдия - "Вие, приятели, КАК ще покажете възмущението си от подобен публичен натиск" сигурно отговорът ще е с някаква декларация. 
А всъщност, отговорът трябва да е силен, недвусмислен и обединен. Всички застават зад заплашеното лице, правят огромен скандал от това, БТВ и Канал 1 първи излизат и осъждат тези действия, а после никога повече не канят тези хора в ефир, докато не се извинят.
От своя страна, Нова телевизия трябва да вземе изрични, публични мерки. Всички медии трябва да се обединят и публично да покажат, че това НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧВА. 
Но каква е реалността... Реалността е велики ПР статии за Цветанов в 24 часа, където само дето не казват, че като неговата ерекция друга няма. Реалността е ПИК, реалността е клета борба за рейтинги, шушумигстване и Слави Трифонов.
Затуй не плачете.
През следващите дни ще се види, но аз си мисля, че на гилдията ѝ е през оная работа за туй момче от Нова. Не че ми е жал. Сигурно и той не би си заложил здравето за водещите в България он еър примерно. 
И не, декларации и обяснения не вършат работа. Вършат работа действия.
И да, сами сме си виновни.
И да!!! Заслужаваме точно такова отношение и нищо по-добро."

Автор: Елисавета Белобрадова, Фейсбук

 Други статии от този автор

Филмите на КарбовскиКоментари