СМЕСЕН MAGAZINE
Мартина Биг е бивша стюардеса. И бивша бяла жена. През последните няколко месеца тя е похарчила повече от 50 000 британски лири, за да се трансформира в негърка. Или както тя казва – „за да се научи да бъде черна”.
Бяла жена се трансформира в негърка, друга се ожени за себе си

Лентата | 07/10/2017

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Мартина Биг е бивша стюардеса. И бивша бяла жена. През последните няколко месеца тя е похарчила повече от 50 000 британски лири, за да се трансформира в негърка. Или както тя казва  – „за да се научи да бъде черна”.

Мартина е уголемила гърдите си с няколко размера. Чрез инжекции за тен е потъмнила кожата си до типичен негърски нюанс.

Ето и част от интервюто й за британския сутрешен блок „This Morning”.

МАРТИНА БИГ: Искам да отида в Африка. Да науча повече за тяхната култура. Така ще избегна недоразуменията.


 ВОДЕЩ: Но вие разбирате ли, че расата и културата са много повече от цвета на кожата? Тук има още религия, традиции, история… С три инжекции за тен вие дори не може да се доближите до всичко това…


МАРТИНА БИГ: Не, но това което мога да направя е да променя косата си – гъста и къдрава, да променя носа си, за да стане негърски, ще добавя импланти и на седалищните си части. Аз харесвам извивките на тъмнокожите жени. И искам да се преобразя – стъпка по стъпка.

Явно няма какво да правим. Явно купоните, мъжете и пътешествията доскучаха на съвременната жена. Неограниченият избор даде възможност за всичко и всичкото започна да се случва безразборно и хаотично без логика и последователност. Без смисъл и идея. Без причина и без цел.Белите стават негри. Но пък негрите не стават бели. Все по-малко хетеросексуални сключват брак, но пък хомосексуалните се борят за това свое право все по-настървено и безкомпромисно.

Междувременно бяла жена се омъжи за себе си. Врече си се във вечна вярност и обеща пак на себе си - винаги да се уважава и да си разчита.  Недай си Боже, нещо да се разочарова и да вземе да се разведе… какво дело ще бъде, какво чудо, нямаме представа.

На белите ли им става нещо? Не е достатъчно да си стандартен, обикновен и масов. Бялото е клише. Бялото е комерсиално. В него няма предизвикателство и адреналин. И ние, белите, вече не можем да понасяме да сме така… обикновени. Да имаме всичко на тепсия, да няма за какво да се борим. Свободата се обезценява, когато е даденост и не знаем какво да я правим. 

 Други статии от този авторКоментари