Омитайте се, ако розовото семейство не ви харесва

Омитайте се, ако розовото семейство не ви харесва
12-10-2017г.
17
Калин Руменов

Европа има чисто нови и още по-разширени розови граници.
От няколко дни в Германия еднополовият брак вече е признат, ние дадохме наше момче за немска снаха, а с немска точност съдът веднага разреши първото осиновяване от семейство с двама бащи.
Погледнете днес гей картата на Европа и ще забележите, че за някакви си 15 години по-голямата територия беше оцветена в розово. Само в източната половина останаха тъмни балкански петна и изостанали територии заради комунистическото им минало. Но това няма да остане така още много дълго.
При тях няма да отнеме даже 15 години, защото всички европейски процеси започват бавно от Запад и бързо се придвижват на Изток. Обратната посока е строго забранена за движение, тъй като се счита, че Изтокът е импотентен да направлява прогреса в нито една област. И неговото второ интелектуално качество население може само да следва първата класа.

{BANNER_ID-3}

Източните хора са генетично обременени от комунизма, което не им позволява да имат критерии за нормално и ненормално. И това трябва да им се напомня при всеки възможен случай, придружено с новия избор – ако нещо не ви харесва, омитайте се.  
Същото ще стане и преди следващото прекрояване на розовите граници, на които им остана да се разширяват само на Изток.
На изостаналото население ще му бъде обяснено любезно, че така се прави, защото всички нормални европейци вече са го направили. И ако някой има проблем – да си отреже езика или да изчезва в Евразия, където още бесят пидори по уличните стълбове.  
С правителствата ще е още по-лесно, защото движението на парите също е от Запад на Изток. Държавите им ще бъдат заплашени със санкции, с отваряне на наказателни процедури или със спиране на фондове, ако се обявят срещу розовите семейни ценности.
Това вече се случи с държавите, които отказаха да споделят европейките стандарти за гостоприемство към натрапени африкански момчета, за да им обезчестяват социалните фондове паралелно със собствените им жени. А какво остава, когато момчетата са си наши, бели, с розови страни и въобще не поглеждат към чужди жени. 
Детски играчки също ще бъдат намерени за тези момчета, за да изглежда завършена играта им на бащи и деца. Всичко вече е подготвено и дори одобрено от общественото мнение.
Подготвителният процес се наричаше „деинституциализация” и беше изпълнен от обичайните НПО заподозрени. Които по една неслучайност едновременно развяваха знамето на ЛГБТ правата и доказваха, че държавата е ужасен настойник на фалшивите сираци.
И се съгласихме домовете да бъдат разтурени, без да подозираме къде е капанът.
Че деинституциализация в розовото бъдеще ще представлява отнемане на родителски права от държавата, която е като мащехата от приказките на Братя Грим, и подаряването им на двама мъже, които живеят заедно, но не са братя.
Докато се осъществяваше този процес, по една неслучайност нямаше и една лоша дума за онези, които произвеждаха лъжесираци и вменяваха на държавата да бъде родител вместо тях. Те бяха щадени, прикривани, а лошата държава продължаваше да им изплаща социални помощи.
Те трябва да продължат да се плодят на абсолютно спокойствие, за да осигурят поколението на розовото семейство. Което може всичко, само не и да се размножава.  
И не казвайте, че това тук няма начин да се случи, че източната ви територия няма да бъде анексирана към развития розов свят. Кои сте вие, че въобще трябва да бъдете питани как да живеете.
Ако не можете да се разделите със стария си изостанал живот – просто се омитайте. Омитайте се, защото това вече не е вашата държава, а е европейска територия.
Може да отидете в Евразия, в Северна Корея - вече имате избор, защото розовото бъдеще въобще не е като тъмното комунистическо минало.

 

{BANNER_ID-4}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.