Актуално
За това днес реших сам да си взема подобно интервю и да си отговарям сам, за да стане съвсем истинско.
Полусветското интервю на Венци Мицов

Венци Мицов | 12/10/2017

Подкрепи свободното слово

Подкрепете независимата журналистика. Свободата има нужда от съмишленици.

Има едни такива полусветски - полуинтелектуални издания, в които обикновено има централно интервю.
Централното интервю винаги се взема от дама, която винаги кани известен, задължително позитивен и убав, но и претенциозно - интелектуален изпълнител като да речем Вики от Мастило, Нети от Дони или пък Груди от "Момчешки свят", а защо не и младата актриса Салмонела Поликраева - Полковникова, прясно изиграла ролята на два пъти сгазена от автомобил сестра на Мата Хари от модната пиеса "Мата Хари - този долен трансджендър" на Електроний Полимидоров - Станкевич, която и е донесла номинация за "Аскер", "Икар" и почетен гражданин на Кнежа.
Винаги съм искал да ми вземат такова интервю, но понеже нямам този профил, обикновено ми вземат други интервюта, в които трябва да отговарям на въпроси, като:
"Гадно ли ви е, че не влязохте в парламента, господин Мицов!" или пък "Вие в тая политика ли станАхте 500 кила, господин Мицов? Оядохте ли се, господин Мицов?".
За това днес реших сам да си взема подобно интервю и да си отговарям сам, за да стане съвсем истинско.

Въпрос: "Първата песен, която взе твоят дъх и го запрати в небето?
Отговор: "О, това беше една песен от една пластмасова плоча от Мурзилка. В нея се пееше за бълхата на руски - Бълха, а ха ха ха ха. Декадентска и в същото време полифонично - абстрактна, полиритмична и с много голяма доза вокален флирт в чистия му трансджендър аспект"...
Въпрос: "Вашите музикални прегрешения"?
Отговор: "Веднъж семплирах ударно - пробивна бормашина Акита, китайска, за 40 лева от Практикер и я смесих с песни от албума на Владимир Ампов - Княза на име Мандарини. Така ме напусна първото ми сериозно гадже. Уви, то не бешше джендър неутрално, което показва, че съм доста старомоден"...
Въпрос: "Карл Амадеус Хартман или Райнер Мария Рилке? Карлхайнц Щокхаузен или Валтер фон дер Фогелвайде? Мигел де Унамуно или Сьорен Киркегор? Зигмунд Фройд или Янис Ксанакис?"
Отговор: "Обичам боб с наденица. Върви ми с Пиер Булез, чаша квас, сурова люта чушка от Асеновградско и някоя лека книжка - защо не нещо на Кант"?
Въпрос: "Онова, което да направиш в тоалетната преди началото на модното ревю на Жан Пол Готие?
Отговор: "Имам убийствен уролог, простатата ми е като нова!".
Въпрос: "Ако имаш 5 минути до края, какво искаш да правиш?"
Отговор: "Ще се обадя на АзисТ, ще му каза, че е истински либерал и ще му предложа да обедини умните и красивите! После ще се обадя на самите умни и красиви - познавам ги и тримата. А накрая ще си сипя 100 грама лавандулов спирт, разреден с лимонада!".
Мисля, че добре се получи това интервю! 
Ше си сипа едно!!! 

 Други статии от този авторКоментари