Българки обладават Гърция

Българки обладават Гърция
16-10-2017г.
18
Лентата

"Очаквайте скоро: българи.“ Това е социална драма.  Българите са шумно музикално произведение. Те искат специално лечение. Искат обучение. Просто се разхождат наоколо и искат да им е добре. Това е да си знаеш интереса. "Казвам се Митко, отиваме в хотела, искам работа". Бъдете внимателни! Българите са комунисти. Тяхното си е тяхно, чуждото е общо. Това са млади мъже и жени без скрупули и задръжки.

 С тези думи гръцките журналисти описват сънародниците ни в Гърция – „истинската свежа плът на стара гръцка провинция, където от самото начало 90-те години на миналия век се набллюдава наводнение от балкански и руски "продукти", открити за всякакви употреби и злоупотреби.“ В покрайнините на всяко реномирано гръцко село, зад надписите за ценността на религията и семейството, които украсяват стените и съвестта на гръцкото родословие, има целогодишни знаци "гарнирани" с оранжево-жълти светлини "Очаквайте скоро: българи".  Плътта е главно от Балканите. Мощна, евтина и най-вече за еднократна употреба.

Икономическата миграция, синоним на нещастие, се превръща в радост сред младежите и особено сред възрастните хора в провинция, където съпругите "не правят такива трикове". Държавата затваря очите си. Мечтите на тези жени за по-добър живот са окаляни, наред с душите им. Изходът от този ад за тях е – сватба с грък. Така ще се сдобият с ново име, нова идентичност и достатъчно пари. Някои от тях намират грохнали младоженци с надежда за бягство от трудния живот.  Други продължават търсенето си от село на село и от град в град. Трети  работят като камериерки в домовете на самотни хора с надежда за трансформация – от роби в дами!   Докато браковете, любовта и еротичните изригвания на гърците с техните балкански съседки, ескалират, социалният расизъм бушува. За повечето зрители на този нелеп бизнес само фактът, че сте българин, руснак, украинец или грузинец, маркира вашата "нечестна порода", вашият "безсрамен" живот, вашата "убийствена" ДНК. Дълбоко глупави и опасни обобщения, които стигматизират с не само конкретни личности, но и цели народи. 

{BANNER_ID-3}

Онлайн канал представя шокиращ доклад, озаглавен "Българки в леглата на земеделски производители от всички възрасти". Според доклада,  регионът на Западна Ахая се е превърнал в младо българско гето. Момичета, които предлагат сексуални услуги срещу заплащане на местните жители. Клиентите обикновено са "мъже над 50-годишна възраст или дядовци", а проститутките живеят в общи пространства, където се организират незаконните срещи. Опасността тук не е само в незаконното продаване на плът. Подобни услуги застрашават живота и собствеността на местните. Журналистите разкриват три смъртни случая – ужасяващи престъпления, които  смразяват жителите на региона. Жените, замесени в убийствата не работят в публичен дом, но са изключителни актриси, които замъгляват преценката на жервтите с престорена любов.  

Убит е Христодулос Калантакис, виден кардиолог в Крит. Полицията залавя 38-годишен българин, който признава за убийството. Оказва се, че българинът е бил любовник на жената на доктора – също българка. Пресата ги определя като: „дяволската двойка.“ Познати на доктора си спомнят как младата и красива българка е дошла като чистачка в семейството му, завъртяла му е главата и заради нея – жена, с която няма нищо общо и сходно – зарязва своята съпруга. Следва брак с нашата сънародничка, с по-късно и дете. През годините започват смущаващи събития – изчезват големи суми пари, които подсещат кардиолога, че се случва нещо нередно. Но той нито за миг не допуска, че младата му съпруга е подписала смъртната му присъда.  

{BANNER_ID-4}

Сходна е съдбата и на моряка Василис Кокинис, който през януари 2016 г., е намерен мъртъв във фризер. Отново женен за българка – този път на 50 години. Запознали се в бар. Създават дете, след което се разделят. Жената обаче задига над 200 000 евро от сметката му. Следва брутално убийство с помощта на двама българи, които „скриват“ трупа във фризера в дома на моряка. Близките му го намират година по-късно.  

Това са само два случая, които показват и доказват чудовищните размери, които може да причини ужасът от мизерията и жаждата за нормален живот.  В Атина има цели квартали, които принадлежат на българските жени. Български магазини, продукти, кафета, бордеи... Можете да видите момичета, които носят най-хубавите си дрехи и се оглеждат за някой, който може да сбъдне мечтите им. А когато настъпи полунощ – въздухът се изпълва със спомени, които флиртуват, усмивки, сълзи, тревоги и чаши вино, които се изпразват в името на живота, който са искали, но никога няма да имат.

Автор: http://www.protothema.gr

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.