Композиторът Александър Кипров: Не правете грешката да приемете България за домакин на европредседателството!

Композиторът Александър Кипров: Не правете грешката да приемете България за домакин на европредседателството!
20-10-2017г.
55
Гост-автор

Композиторът Александър Кипров написа писмо до ЕС, в което призовава представителите му да не приемат България за домакин на председателството. Каква е причината? – Фактът, че държавата ни е „най-престъпната, мафиотска, корумпирана“ и няма аналог в света.

Само преди дни композиторът заяви, че е  готов да се откаже от българското си гражданство и да изпрати паспорта си в Брюксел.  В социалната мрежа и в медиите той поясни:

„ От 1975 година свиря с Лили Иванова до 2004 г. През това време 5 месеца съм в чужбина за пари. Сега обаче понеже изгоря Архивът на концертна дирекция едвам оцелявам...
У нас интелектуалният труд не се цени. А нация, която не го цени, умира. Вземах пенсия от 134 лв. до преди 4-5 месеца, сега ми я вдигнаха на 170 лв.  Като платим сметките, нищо не остава. Остава за 30 кисели млека, които си ги делим със съпругата ми.“

{BANNER_ID-3}

Ето, какво публикува днес във Фейсбука си композиторът Александър Кипров:

“Това е само началото...Почвам ги...

"Уважаеми представители на Европейския съюз.Не правете тази грешка да приемете България за домакин на председателството от януари,2018-та година.Това е най-престъпната,мафиотска,корумпирана държава,която няма аналог по света!Идвайки тук,в София,вие ще легитимирате една престъпна система,която унищожава културата,която няма място в цивилизования свят, която..."

Съвсем скоро френският и английски превод ще са готови и изпратени на точните места...“

{BANNER_ID-4}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.