Православна хокейна звезда в САЩ отказа да облече LGBT екипировката на отбора си

Православна хокейна звезда в САЩ отказа да облече LGBT екипировката на отбора си
20-01-2023г.
0
The American Conservative

Иван Проворов не живее с лъжи. Той отказа по религиозни съображения да облече LGBT Прайд екипировката на отбора си.

Автор: Род Дреер, The American Conservative.

Звездата на хокейния отбор Филаделфия Флайърс Иван Проворов е руски православен християнин, който действително вярва в своята религия и поради това явно може да се превърне в най-голямото чудовище в историята:

„Защитникът на Флайърс Иван Проворов посочи своята руска православна религия като причина за неучастието си в предварителните подгряващи игри, за които отборът носеше тематични прайд-екипи и ползваше стикове, обвити с ленти с дъгата на Прайда.

26-годишният Проворов бойкотира мача със съотборниците си преди играта във вторник вечер срещу Анахайм, с които Флайърс отбелязаха годишната си Прайд вечер и подкрепата си за LGBTQ+ общността. Той игра близо 25 минути за победата на Филаделфия с 5-2.


„Уважавам изборът на всеки“, каза Проворов след мача. „Моят избор е да остана верен на себе си и на религията си. Това е всичко, което мога да кажа.“

В едно либерално общество, това би трябвало да е краят на подобна история. Но ние вече не живеем в либерално общество. Ние живеем в прогресивен мек тоталитаризъм. Ето един куиър - златен олимпийски медалист – който иска Проворов да бъде изваден на резервната скамейка за фанатизъм:


Франк Серавали: Говори се, че Иван Проворов от Флайърс не е участвал в подгряването тази вечер, защото е отказал да носи специалните екипи на отбора за вечерта на Прайда, с които се чества LGBTQ+ общността.

От Флайърс предложиха следния коментар.

Проворов се очаква да даде изявление пред медиите след мача.

„Организацията Филаделфия Флайърс сме ангажирани с приобщаването и с гордост подкрепяме LGBTQ+ общността. Много от нашите играчи са активни в подкрепата си за местните LGBTQ+ организации и ние бяхме горди да бъдем домакини на годишната Прайд вечер отново тази година. Флайърс ще продължават да бъдат силни защитници за приобщаването и за LGBTQ+ общността.“

Говорител на Флайърс“

И още много подобни постове в Туитър. Още е твърде рано да се каже какъв ще бъде медийният отговор на това, но в действителност аз мисля, че знаем. Погледнете по-надолу в отговора на Проворов след мача. Човекът е подчертано уважителен към хората, които не са съгласни с него, но няма да се извини за това, че е последвал съвестта си и не се е подчинил на Будните Тоталитаристи. Живият Бог има за него по-голямо значение от идолите на тази декадентска епоха. Аксиос!

Джош Доус е 100 % прав:


Превод на Туита: „Родители-Християни, вашата цел трябва да бъде да отгледате деца, които могат да се изправят сами по този начин. Те ще се срещат с подобни ситуации, ако вече не им се е случвало.“

Дан Гелстън: Иван Проворов от Флайърс за бойкота си на предварителната среща по време на Прайд вечерта: „Моят избор е да остана верен на себе си и на религията си“.


Тези будни терористи съсипват спорта, тъпчейки културни политики в гърлото на хората, докато се задавят. Вижте активизма на хокейния отбор на DC. Какво общо имат подобни глупости с хокея?


„Вашингтон Кепитълс: Образованието е Празник. (Имената на картите са: Местоимения. LGBTQ+ терминология. Цветовете на Прайд-флага.)

Боже мой. Видимо разгневен канадски фен иска Флайърс да бъдат глобени 1 милион долара за това:


Джак Позобиек: Трътлест канадски журналлист хленчи в ефир и тропа по масата, изисквайки Флайърс да бъдат глобени, защото Проворов не иска да носи Прайд екипа.

Освен това напада религиозните хора и казва, че техният живот е грозен.“

 

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.