Пунта Лена борба с корупцията!

Пунта Лена борба с корупцията!
23-04-2024г.
0
Гост-автор

Помните ли как Кирил Петков се замъкна при Гешев със списък с 20 "криминални" лица на Прехода за разследване? И как Лена Бориславова след това каза, че списъкът бил от Google.
Е, не, аз бях Google.
По изрична молба на Лена Бориславова, изпратена от официален правителствен адрес, аз съставих и пратих списък с нашите разследвания за корупция, конфликти на интереси и организирана престъпност. Защо аз ли? Защото съм разследващ журналист с добро име, сигурно. Защото малко по-рано бях получил предупреждение от посолството на САЩ, че ще ме трепят. А разни ДАНС-МАНС не стават. Никой не иска да ги трепе за борба с корупцията.
Няколко дни по-късно Кирил Петков занесе списъка на Гешев. Ей така както си беше. Поне да беше изискал справки за разработките от ДАНС и МВР, каквито със сигурност има.
После Гешев му показа среден пръст, а Бориславова каза, че списъкът бил от Google.
И тези същите се прегърнаха с Борисов и Пеевски, а днес пак Ви искат гласовете, за да се борят с корупцията и задкулисието.
Да си ги търсят от Google. Моя глас го загубиха!
Списъка:
Булгартабак и Пеевски: Кой е реалният собственик на Булгартабак? Има ли скрити бенефициери в приватизацията на холдинга? Контрабандата на цигари от Булгартабак за Близкия изток е описана в доклад на турската служба KOM за финансиране на терористични организации и е пратен в Интерпол. Има и доклад на друга западна служба за ролята на Пеевски и Доган.
https://bivol.bg/bulgartabac-and-illicit-trade.html
https://www.capital.bg/…/3077249_turciia_prati_doklad_za…/
Авиора и Пеевски: Банковите трансакции на фирмата на адвоката на Пеевски Сашо Ангелов разкриват огромни парични потоци от самия Пеевски и от Булгартабак. С какъв произход са те?
https://bivol.bg/aviora-peevski.html
Пеевски и Пандора: Досиетата “Пандора” разкриват три офшорки контролирани от Делян Пеевски, които той не е декларирал
https://bird.bg/pandora-papers-peevski-1/
Пеевски има residence permit в ОАЕ: Постоянно пребиваващ в ОАЕ няма право да се явява на европейските избори. Пеевски е подал декларации с невярно съдържание.
https://bird.bg/pandora-papers-peevski-1/
Барселонагейт: Къща и бутик в Барселона са на името на дама, която е емоционално свързана с Бойко Борисов и се твърди, че има дете от него. Финансирането на бутика идва от лица, които са приближени на Борисов през офшорни фирми. Фирмата с бутика се контролира от лица свързани с групировката СИК и ГЕРБ.
https://bivol.bg/sik-scervino-barcelona.html
https://bird.bg/barcelona-hristov-yovcheva/
https://bird.bg/yovcheva-boutique-spassov-velkova/
https://bird.bg/zdravko-zdravkov-barcelonagate/
Източването на ПИБ: Собствениците на ПИБ Цеко Минев и Ивайло Мутафчиев са раздали над 1 милиард лв. кредити на свързани с тях офшорки, разкриват Досиетата “Пандора”. Заради капиталовата дупка банката беше спасена с държавни пари.
https://bird.bg/pandora-fibank/
ДжиПи Гейт: Валентин Златев и Христофор Аманатидис - Таки, Фирми, свързани с Джи Пи Груп раздават подкупи и манипулират процедури по ЗОП за стотици милиони.
https://bivol.bg/gp1.html
https://bivol.bg/gp4.html
Ковачки: Източване на топлофикациите и луксозна вила на Лазурния бряг
https://bird.bg/toplofikacia-france/
Ковачки: Всички свързани с него бизнеси са оформени на подставени лица. Те са декларирани като действителни собственици в Търговския регистър, което е подигравка със ЗМИП.
https://bird.bg/mosv-brikel-25-mln/
Осемте джуджета: Жената на Петьо Еврото забогатява с имоти в България и Гърция /също и разработките на АКФ/
https://bird.bg/lyubena-real-estate/
Измамата One Coin: Ружа Игнатова, Христофор Аманатидис - Таки. В България няма разследване, а схемата One Coin продължава да действа.
Превод на статията от “Зюддойче Цайтунг” от събота, 27 септември 2020 г.
https://bivol.bg/ruja-fincen.html
Танкерът БАДР: Евродепутатът Емил Радев искал от либийците 4,5 милиона евро рекет за освобождаването на танкера БАДР.
https://bivol.bg/emil-radev-gigov-badr.html
Офшорките на Младен Михалев - Маджо: Панамските документи разкриват собствеността на офшорки, чрез които е извършена крупна банкова измама.
https://bivol.bg/panama-papers-madjo.html
Иван Мирински: жената на свързания с Пеевски бизнесмен пазарува имоти за милиони в Гърция с пари с неясен произход.
https://bivol.bg/peevski-dragumi-1.html
Стоян Мавродиев: бившия шеф на ББР, близък до Пеевски, пазарува имоти за милиони в Гърция
https://www.boec-bg.com/archives/4121
Горанов: Луксозен апартамент и вила са предоставени за ползване на Владислав Горанов от неговия кръстник Сариев. Синът на кръстника става експерт в министерството на Горанов.
https://bivol.bg/goranov-sariev.html
https://bivol.bg/goranov-yarema.html
Инвестбанк и адв. Цветан Цанев: Изпирането на парите на венецуелския диктатор Мадуро през Инвестбанк беше разрито от американския и британския посланици. Делото е на трупчета.
https://bivol.bg/tsanev-investbank-maduro.html
ТИМ: Разследването OpenLux разкрива източване на Химимпорт и данъчни врътки през фирма на Иво Каменов и Марин Митев в Люксембург, която не е декларирана съгласно ЗМИП.
https://bivol.bg/openlux-tim.html
Недосегаемите: Иван Гешев е сключил споразумение с престъпна група за източване на ДДС, с което е извършено престъпление срещу правосъдието.
https://bivol.bg/geshev-nedosegaemite.html
ЖосиГейт: Иван Гешев приел подкуп от бизнесмен, за да навреди на съдружника му.
https://bird.bg/geshev-josi/'

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.