Трябва да поискаме от кукловодите да сменят куклите

Трябва да поискаме от кукловодите да сменят куклите
28-05-2023г.
0
Дахер Ламот

Трябва да поискаме от кукловодите да сменят куклите, не става само като ги наречеш "умнокрасиви" да си вярваш, че са такива.

Може да ни втълпяваш, че една дебела  кукла с малка панделка е "Кукла на годината", да даваш награди за култура на друга кукла с голяма и празна глава, да героизираш трета, ама ние виждаме конците и няма нужда, жалко е, даже тъжно.  Всичко, което е нужно, е добър сценарий и забавно шоу. 

Стига ползвали восъчни кукли с ококорени и покорни очи, тия кукли ще потекат от мазнене, сцената заприлича на мазен цирк с кюфтета. То тия кукли стават само за четки за тоалетни.

Кукловодите трябва да ползват по-деликатни конци за куклите, а не дебели въжета, с които явно да ги движат. И по-добър сценарий трябва, щото така куклите изглеждат на безмозъчни и бездушни зомбита, които изпълняват гласови команди.

Този куклен театър имаме, няма по- добър, ама това не означава кукловодите да са идиоти и да ползват публиката само за да събират пари от билети, поне направете нещо. 

Почнете от смяна на куклите, не е трудно да се намерят по-читави, и по-малко мазни. И конците да са по-тънки. Напишете по-добър сценарий. 

Не би трябвало да е трудно.

Толкова ли много искаме зрителите?

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.