Аз не знаех, че автори се забраняват за мнения

Аз не знаех, че автори се забраняват за мнения
26-04-2023г.
0
Гост-автор

Манол Пейков, чиято измислена солидарност с пострадалите от земетресенията в Сирия наля пари точно в терористичните анклави, всеки събран под негова кауза лев отиде за терористите в Сирия, съвсем по талибански се е развихрил и у нас. 

От името на “Жанет 45” се дистанцира от политическите позиции на писателката Бойка Асиова, която, видите ли, си позволявала да изрази алтернативно мнение за ситуацията в Украйна. 

Не в книгите си, а в частните си изказвания и лични позиции. 

Аз не знаех, че автори се забраняват за мнения. Не знаех, че това се прави от името на хора, които опищяха орталъка трийсет години, че комунизмът забранявал автори. А вие какви сте бе, джанъм?! 

Кой ви назначи вас за морална полиция и последна инстанция по каквото и да било?! 

Кога станахте специалисти по Украйна?! 

Забележете, Бойка Асиова издава исторически романи, никога не е засягала проблеми от съвременността в книгите, издавани от “Жанет 45”. 

Сега великият демократ Манол Пейков забранява на един писател да има лично мнение и позиция. Тъп@нари нещастни, вие не сте демократи. Вие щяхте да сте първи комсомолци пред строя, каквито сте и сега, ако бяхте живели в онези времена. 

Комсомолщината е манталитет, не политически цвят. 

И последно: ненавиждам ГЕРБ патологично. Но нямам търпение ГЕРБ да им разгони фамилията на всички измислени демократи от ПП/ДБ. Ако бяха нормални хора, щяха да имат подкрепата на мнозинството. Сега ще си получат заслуженото.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.