Честита разгромна победа на Генерал Бойко Борисов и партия ГЕРБ!

Честита разгромна победа на Генерал Бойко Борисов и партия ГЕРБ!
04-10-2022г.
0
Данчо Полицая

При 100% обработени протоколи най-накрая с радост в сърцето мога да поздравя всички интелигентни, свободолюбиви, демократичнo и прогресивно мислещи български граждани! 
     Честита разгромна победа на Генерал Бойко Борисов и партия ГЕРБ! 
     Честита победа на правдата, свободата, доблестта, честността и независимостта срещу задкулисието, корупцията, олигархията и организираната престъпност! Благодарности към милионите българи, които ни подкрепиха и доказаха, че ние не сме вече рая покорнà, няма да позволим държавата ни да бъде превзета и сме готови да се борим с всички сили за Отечеството си по примера на най-великите български герои от времето на БРЦК!       
     Благодарности най-вече, разбира се и към Генерал Бойко Борисов, който не ни изостави, въпреки разочарованието от предателството на част от българското общество и ни предостави уникалната възможност да изберем за народни представители доказани лидери и държавници, които съставляват святата коалиция - ГЕРБ-СДС! 
     Победата ни е много сладка, защото бе постигната в условията на брутални манипулации в кафявите медии, които не спираха да измислят и тиражират откровени лъжи за корупция, кражби на милиарди държавни пари, пачки и кюлчета, къщи в Барселона и далавери с евросредства, в жалък опит да компрометират избрания лично от Господ любим наш лидер - Генерал Бойко Борисов! Разбира се, можехме да победим още по-категорично, но за съжаление и тези избори минаха през измамата с машините на Мадуро, които за пореден път триеха гласове за ГЕРБ и ги прехвърляха към партиите на статуквото, като реално само това ни попречи да имаме пълно мнозинство, чрез което да успеем немедлено да наложим национално-отговорни политики и да се върнем към времената на икономически просперитет, енергийна независимост и финансова стабилност! 
     Действителността е такава, че в следващия парламент ще се наложи отново да имаме коалиционно правителство, затова искам още отсега да призова всички парламентарно представени партии към смирение и политическа отговорност! Настъпи момента да се вслушаме във волята на народа български и най-накрая да бъдем наистина обединени! Девизът на Република България е "Съединението прави силата" и е крайно време да си спомним заветите на нашите предци, за да осъществим отдавна бленуваното национално обединение зад личността и авторитета на Генерал Бойко Борисов, в името на всеобщото благоденствие! 
     Вече постигнахме споразумение за тиха подкрепа с нашите съратници и побрáтими от Възраждане, наследника на ген. Вазов - Генерал Стефан Янев също декларира готовност да брани заедно с нас националните интереси на България! Нашите изконни идеологически партньори от Демократична България  са готови отново да работим заедно, както през златния век на българската държава, когато Генерал Бойко Борисов, Генерал Атанас Атанасов  и българския Ейбрахам Линкълн - г-н Христо Иванов  управляваха рамо до рамо и създадоха демократичните ценности в Република България! Братята ни мохамедани от ДПС и социалистите на г-жа Корнелия Нинова също са доказали, че могат да защитават безкомпромисно националните идеали и да работят за благото на народа, въпреки някои дребни различия! Припомням ви, че заедно с ДПС и Българска Социалистическа Партия  избрахме за главен прокурор съвременния хан Крум - г-н Иван Гешев, който сложи край на корупцията и организираната престъпност, чрез налагането на върховенство на закона и социална справедливост в обществото ни! Призовавам г-н Кирил Петков  и г-н Асен Василев да последват примера на другите достойни политици и да дойдат на крака в Банкя, да се поклонят, да целунат ръка и да се извинят на г-н Борисов, за да можем да продължим всички заедно да градим европейското бъдеще на България и българските граждани! Всички политически партии, които милеят за святото ни Отечество имат място в едно експертно правителство на стабилността, под патронажа и менторството на бащата на българската нация и строител на модерната българска държава - Генерал Бойко Борисов, което най-накрая да сложи край на разделението в обществото ни и отново да превърне България във велика сила, с която всеки да се съобразява!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.