Имаше чума по прасетата, която чума ковитта я пребори, а сега грипъ пребори ковитта.

Имаше чума по прасетата, която чума ковитта я пребори, а сега грипъ пребори ковитта.
23-01-2023г.
0
Виктория Тинтерова

Охоо, нямало свинско, не достигало, викат в Нова. Брях, алуминация! Ядяли сме фносни прасета. Обаче миналата година чумата изчезна внезапно и хората пак почнаха да си гледат прасета. Поплакаха, поплакаха мъжете, па забравиха.... Начи - имаше чума по прасетата, която чума ковитта я пребори, а сега грипъ пребори ковитта. 
Тези всички събития, а и още много други, ги преборват непрекъснато разговорите за колко гадно беше в соца. Снощи, без да искаме се озовахме на предаването на Драго Чая. Беше поканил Инна Симеонова, Нели Рангелова, Кристина Димитрова и Силвия Кацарова. През цялото време им се подиграваше за "аутфита" през соца. На "аутфита" ние, простаците,му викаме тоалети. Та, голем смех падна... Аз на мястото на тези жени, бих напуснала студиото му, ама ... тяхна си работа, останаха. И малко се скумросаха, ама малко. И му викам на мъжа ми:
- Бе защо, Муцка, толкова мразят соца тия хора? И непрекъснато разказват за някакви страхотии по онова време? Какво си представят, че може да стане - например, ние от Офето, аз и ти Муцко, да се промушим по тайни доби в спалнята на Драго Чая /например/ да го грабнем и пренесем в 80-те години и този дебе..., ох, не не дебел, курпулентен човечец да не може да си намери подходящият аутфит и да се наложи да си шие сам панталоните или пу-пу, не дай  Боже да му вземат просташките, златни фотьойли.... или пък на бригада за череши да го пратим.
Няма бе, няма да ви връщаме там, не сме такива хора, а и ни мързи, както е видно...! Оставете го тоя соц на мира - край, няма го, няма да се налага да си шиете вече сами гащи, а вече има толкова магазини Втора ръка. 
Да, ама, викат си Чайовете, я Борел как иска кинтите на Русия, запорирани в есъто, да се оползотворят някак. И аз бих се тревожила, ако имах пари, че като нищо утре може да не ме харесва вече есъто и да ми ги земе... 
Ех, каква дилема им дойде до главите...

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.