Костадин Костадинов от Враца: Държавата се разпада пред очите ни! Така повече не може

Костадин Костадинов от Враца: Държавата се разпада пред очите ни! Така повече не може
19-05-2024г.
0
Лентата

„Ние от „Възраждане“ искаме свободна, независима и благоденстваща България, а не такава страна, която е хваната в мъртвата хватка на олигарсите и мафията. Държавата в момента се разпада пред очите ни. Така повече не може!” коментира Костадинов пред избиратели.

Той добави:

“Заради това трябва да убедим колкото се може повече хора да излязат на 9 юни и да гласуват. Колкото е по-висока избирателната активност, толкова е по-малка  вероятността да влияят купените и корпоративните и зависимите гласове, които са основен вот за ГЕРБ и ДПС.“, категоричен бе председателят на  „Възраждане“ Костадин Костадинов във Враца по време на среща със съмишленици.

„ „Възраждане“ е на път да стане първа политическа сила в страната. Това може да стане при висока избирателна активност на предстоящия вот на 9 юни. Историята се пише в момента от избирателите. Те решават какво ще се случи с България,  която към момента е превърната в суровинен продукт на Европейския съюз. Повече така не може!  Това трябва да се промени“, добави Костадинов.

Представителите на “Възраждане”  отиват на тези избори да възродят страната. За целта те  са подготвили демографска стратегия, която ще помогне за развитието на страната и в частност на Северозапада.

„На карта е поставено оцеляването на България. Нямаме особен избор – или възраждаме България или България ще бъде унищожена! Подкрепата за „Възраждане“ се увеличава не с дни, а с часове, и доказателство за това е излязлото преди часове социологическо проучване, че „Възраждане“ е втора политическа сила.  При висока активност можем да станем и първа политическа сила и да имаме българско, а не евроатлантическо правителство.“ каза още Костадин Костадинов.

По време на срещата Ивайло Папов – водач на листата на „Възраждане“ за област Враца, каза : „Проблемите са много, както от последните години, така и от последните месеци и “Възраждане” е единствената национално отговорна политическа организация, която не робува на посолствоТО и посолстваТА, която казва истината, която има възможност да направи правителство и да реши проблемите. Дайте ни доверието си на 9-ти юни, за да  възродим България заедно!“.

„Възраждане“ е с №12 в интегралната бюлетина!
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.