Малко малки ядрени ракети и Черно море ще престане да е курорт

Малко малки ядрени ракети и Черно море ще престане да е курорт
11-10-2022г.
0
Гост-автор

Някои у нас тръпнат от нетърпение Путин да извади скритото оръжие, да им пусне няколко ядрени ракети на украинците. Както иска и брадатият Кадиров от Путин. Ама тактически, нали, с мощност само колкото са бомбите в Хирошима. Да им покаже той, да денацифицира на едро.

Впрочем, и хора, които искат Украйна с помощта на Запада да бие Путин, също смятат, че може малко тактическо ядрено оръжие, и даже малко ракети по Москва.

Да предположим, че Путин употреби „малко“ тактически ядрени глави в Украйна, а НАТО му отвърне със същото. Или да му отвърне с конвенционални. Нали светът няма да свърши, ако не полетят стратегическите ракети?

Само че… Забравете за Черно море за години напред. 

Всички онези курорти, хотели, апартаменти. В бранша се оплакват от отлив на туристи това лято. Е, тогава ще видят какво е отлив. И не за един сезон. Ще забравим за морето задълго. Забравете и за земеделие, и храни за години напред. Те и сега някои се плашат от замърсяване от войната. Колко хора ще останат в България не е ясно. Навремето в безизходица хора се изселваха от Русе заради замърсяването от един румънски завод. Как ще е след (само) няколко ядрени взрива от другата страна на Черно море?

Но след години всички ще се питат, като Путин така или иначе ще умре един ден, войната ще свърши, рано или късно ще се разберат някак за окупираните територии, трябвало ли е да се стига до всичко това?

А след малките ракети идват големите, тогава вече ще е все едно за цял свят.

Източник: e-vestnik.bg

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.