Миролюба Бенатова: В политиката е още по-важно какво говориш

Миролюба Бенатова: В политиката е още по-важно какво говориш
20-09-2022г.
0
Миролюба Бенатова

Това е целият клип, от който е изрязана разпространената реплика, че родителите имат право да убият децата си, ако се родят с увреждания. И че имат право да ги продават, даже било за тяхно добро.

Познавам много хора, които споделят тези идеи съвсем наистина. И не знаят, че това са "либертариански идеи", както са представени в клипа. Не ги наричат и фашистки. Но това е друга тема.

Според Борислав Сандов от "Зелените", чиято кандидатура е този човек, той не вярвал в казаното, а участвал в игра на дебати.

Самият Глиги (така му е прякорът) писал на страницата си, че иска да се чуе целият клип, за да си съставите пълно впечатление. Глиги е известен на своите почитатели с това, че се бие като доброволец на страната на Украйна. Сложен и в листа на последно място, с идея за преференции.

Аз изгледах цялото участие, което е от 2017а г.. Интересно ми е, като го изслушате, дали ще мислите, че това е игра и че ораторът не вярва в казаното.

Само припомням, че за снимка с нацистки жест, хора се разделят с политическата си кариера. И става обсъждане и политически скандал.

Свободата на изразяване е важна. В политиката е още по-важно какво говориш. 

И да си даваш сметка как то изглежда отстрани.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.