Навални беше измамник от ниска топка

Навални беше измамник от ниска топка
20-02-2024г.
0
Явор Дачков

Няколко думи за Навални, чиято смърт ме потриса, защото съм на неговите години и поради тази причина я преживявам органично, а не сантиментално и идеологически. 

Все пак този мъж се върна в Русия, знаейки какво му предстои и се преда̀де за каузата си, каквато и да е тя, въпреки, че е спонсорирана от ЦРУ и най-вече от Ми-6. Нарцис, който е готов на лична инсталация в името на радикално финасиран проект винаги предизвиква респект. Те се занимават с такива пошли проекти, защото са империи в упадък. 

Поради тази причина и Иван Кръстев от Луковит (аз съм от Габрово) и наследството му от селянията на ЦК на БКП е в мейнстрийма, с което искам да кажа, че цялото западно велико наследство на великата западна култура е в ръцете на провинциалисти по дух. Епигони на властта. 

Навални е техен продукт. Третокласен блогър и мошеник, когото третокласните ЦРУ и Ми-6 вземат за марка на тяхната третокласна борба срещу Русия (резултатите от борбата говорят за нейната третокласност, не си я измислям). Навални е Христо Иванов, Кирил Петков, Асен Василев, Волен Сидеров, Костадин Костадинов, Бойко Борисов, Пеевски и т.н. - хора със селска харизма и срещу властта в съответния момент. 

Той е международен аферист, който се интересува само от кинти. Идеален таргет за властта. От онези, които ги вземат ги корумпират за един час. Преди години имаше видео с разговор между Навални и един от ЦРУ, когото Навални молеше да му даде кинти, но да не го скарва с Путин прекалено и му обещаваше, че като вземе властта ще запази откраднатите пари на руския елит. 

Искам да кажа, че Навални беше измамник от ниска топка. Всичките икони на либералната руска интелигенция го презираха преди десет години. Той плещеше съвсем безцеремонно всички националистически опорки, които бяха противни на Запада. После едни руски олигарси от Алфа банк и групите на Ходорковски (безобразен крадец с интелигентно излъчване) го хванаха и вкараха в правилната посока. После той се заби в крадене и разпад и задлъжня на Евгениий Пригожин. 
Чуват ли ме добре демократите -  Навални вися на Пригожин с милиони на Пригожин. После се измъкна, благодарение на връзките си с руските идиоти от Запада, които го подкрепяха, а най-накрая (след като се яви на свободни избори и спечели 7 %) отиде на екстремна мисия-камикадзе. 

Той беше налудничав нарцис, чиято цел никога не е била демокрацията и свободата, защото работеше за бандити и престъпници от руски произход, но зад гранцина. Полезен идиот на олигарси, които се бореха с Путин за властта на една от най-големите страни в света. Малоумно е да си мислим, че тази дързост ще се размине без нищо където и да е по света. 

Американците свитнаха няколко президенти по този въпрос, но ни внушиха на всички да гледаме на това като на борба за демокрация!!!! 

Руската власт не се боеше от Навални, който имаше 7% подкрепа на руснаците, според прозападната агенция Левада, а го използва за назидание и съвсем умно. Тя го затвори, за да каже на всеки, който се осмели да рути велика империя от името на американците и англичаните. Те биха направили същото и го правят -. Асанж и Сноудън са огледални примери. 

Навални беше пошъл тип, който вземаше пари откъдето падне, а жена му овърша целия екип от долнопробното кино, което спечели Оскар с нашия измамник Христо Грозев. 

С всичко това искам да кажа, че знамето Навални е обида първо за морала, след това за интелигентостта, а после и за всичко останало. И нещо лично за всички, които го развяват - вие сте формени идиоти. Наистина!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.