Никой досега не е обявявал патриархата и мъжа за враг в глобален мащаб

Никой досега не е обявявал патриархата и мъжа за враг в глобален мащаб
27-09-2022г.
0
Александър Урумов

И между другото, млади приятели, не бързайте с възторжените предричания за окончателен и безвъзвратен край на глобалния либерал-екстремизъм. 

Не за друго, а за да не се разочаровате, да не се обезкуражите и обезверите. 

Победите на дясноцентристите в Италия и Швеция са едно добро начало и глътка въздух в отровената европейска атмосфера, но съвсем не са край на крайнолявата либерална лудост. 

Това е само една спечелена битка в дългата и изтощителна война за бъдещето на човечеството - такова, каквото го познаваме и обичаме, или такова, в каквото искат да го превърнат глобалните слуги на мрака. 

Нищо не е свършено, докато всичко не е свършено. 

Не трябва да допускаме илюзии: имаме срещу себе си врагове на човека - нещо, което никога досега не се е случвало в политическата история на човечеството!

Само се замислете - нацистите обявиха чуждата раса за враг, а арийската за богоизбрана; комунистите обявиха буржоазната класа за враг, а пролетарската за богоизбрана. 

Омраза на расова и класова основа. 

Но никой никога досега в цялата човешка история не е обявявал патриархата и мъжа за враг в глобален мащаб!

Никой не е обявявал глобална война на единия от двата пола - нещо, което направи Брюксел чрез Истанбулската конвенция и ужасяващите идеологеми “насилие, основано на пола” и “разрушаване на стереотипите, основани на пола”. 
Никой никога не си е позволявал това! 

Сорос и слугите му във Вашингтон и Брюксел не само си го позволиха, но и работят за това от края на 70-те години! Тоест - близо половин век! 

От 1979 година в Сан Франциско започва “обръщането” на тренда с началото на хомосексуалната пропаганда, достигаща глобална тотална доминация в наши дни и разширила границите на мерзостта до дебати за легализиране на педофилия и инцест! 

Паралелно с ултралявата “зелена” обсесия, Либерал-екстремизмът властва в умовете на огромен брой “милениуми” - поколението, родено през 21 век и нямащо представа за случилото се преди. 

Затова си мислят, че добрият жизнен стандарт е паднал от Луната и само трябва да се преразпределя по-справедливо. 

Старите комунистически лъжи, работещи и удивително добре приспособени към оказалата се учудващо податлива на социални дистопии либерална демокрация. 

Не, няма да стане толкова бързо, колкото ни се иска. 

Трябва вяра, търпение, упоритост, постоянство, жертвоготовност /да!/, решителност, управленски капацитет, неподатливост на корупция /и всякакви зависимости от мрака!/, стратегическа проницателност и тактическа зрялост. 

Трябва добро работно взаимодействие с приятелите и съмишлениците в Европа и САЩ. 

Трябва победа на завръщащата се към традиционните си ценности Републиканска партия и Доналд Тръмп на междинните избори на 8 ноември 2022!

Трябва победа на изборите за европейски парламент през 2024!

Трябва победа на президентските избори в САЩ през 2024!

Трябва решителни консерватори и осъзнати патриоти да поемат управлението във Вашингтон и Брюксел и да управляват два поредни мандата! 

Това трябва! 

Това вече ще е победа! 

Това е пътят, това е целта, това трябва да постигнем. 

И ако ме попитате дали вярвам, че е възможно?

Да, вярвам.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.