Низамов след стрелбата срещу него: Използвали са 45 калибър, имам 10 дупки от куршуми!

Низамов след стрелбата срещу него: Използвали са 45 калибър, имам 10 дупки от куршуми!
06-07-2018г.
93
Лентата

На 27 юни 2018, Петър Низамов – Перата влезе в болница, след като бе прострелян пред дома си. „Имам 6 дупки на единия крак, като част от тях са двойни (входна и изходна) и 4 дупки в другия крак“ – разказва пред Lentata.com Низамов. Равносметката му след нападението е – използвано е 45-калиброво оръжие, през тялото му са минали 10 куршума (9 мм), а на гърба, прасеца и едната ръка също има ожулвания от куршумите.
Низамов предостави на
Lentata.com подробен разказ за случилото се, кой седи зад стрелбата и какви са причините.
Публикуваме текста на Низамов без редакторска намеса:

„Относно разследването по опита да бъда убит миналата седмица:
Моля да не бъда наричан като "ловецът на мигранти", защото това е ммного малка част от дейността ми.
Председателствам две неправителствени организации .
Първата е "Български юридически комитет-защита на гражданите с правни средства" , която тази година след спечелването на няколко дела за връщането на трите деца на Даниела Колева от Сливен, на която и бяха отнели децата поради бедност. Случаят беше много нашумял, но моето име беше забранено да се споменава в добра светлина и във връзка с този случай в медиите. След спечелването на делата за връщането на децата на майката от Сливен, спечелихме с адв. Петър Николов най-високият приз за юристи , а именно наградата "Юрист на годината" за 2018г. на списание "Правен Свят".

Адвокат Петър Николов от основаният от Петър Низамов „Български юридически комитет- защита  на гражданите с правни средства“ стана носител на наградата „Юрист на годината“. Едно от делата, спечелени от Николов, е това, след което трите деца на бедна майка от Сливен са върнати в семейството. Става дума за случая на 26-годишната Даниела Колева, чиито две деца са отнети и настанени в приемни семейства, тъй като от социалните служби решават, че тя не може да се грижи за тях. Битката в съда продължава две години. С помощта на адвокат Петър Николов, младата жена успява да спечели делото на две съдебни инстанции. В интервю за предаването „Нещо повече“ той разказа повече за случая:

„Човешката история ме накара да поема това дело. Много хора се свързаха с мен с молбата да поема този случай. Аз първоначално отказах, защото нямах контакт със самата жена, но един от моите приятели – Петър Низамов-Перата, лично пое ангажимента да подпомогне Даниела Колева и материално, и морално и ме свърза с нея. Тя се съгласи аз да я представлявам и така започна всичко. Близо година и половина продължи нашата комуникация“.

Другата организация се нарича "Свободна Европа" и е част от обединението на патриотичните организации в Европа - "Европейски щит", като съм съпредседател в двете организации с право на глас в общата европейска организация.

Оглавих общо-европейска организация, която ще координира почти всички родолюбиви и анти-емигрантски движения в България,Чехия, Швеция, Словакия, Полша, Германия и някои от Русия.

 Това стана през месец март 2018г. след проведени срещи в Прага, Берлин и Стокхолм.

Международно сдружение «Свободна Европа» обединява родолюбците в Европа срещу мигранти, изнасилвания и отнемане на деца от родителите.

 На тези срещи се взе решение за обединение по два пункта.

1.Против ислямизацията и миграцията.

  1. Против геноцида над семействата, упражняван от местните социални служби, които отнемат децата на родители без особена причина. Дори има доказани връзки между служители на такива служби и педофили. За много хора това е нищо повече от търговия с плът на деца.

За целта всички публикации на организациите ще бъдат превеждани и разпространявани в цяла Европа на всички езици.

Ще бъдат осъществявани и общи протести във всички държави на една дата в един час.

Първото общо мероприятие на организацията бе на 5 май в Стокхолм, Малмьо и Гьотеборг.
Второто в Прага на 22-24 Юни - двудневен протест, на който присъствах и аз, и всички организации в "Европейски щит". Следващото е на 28 юли пак в Прага и през август в Берлин на "Вашингтонплатз".

{BANNER_ID-3}

Относно изявлението на МВР, че работят по опита да бъда убит преди седмица ще се обърна към тях риторично :

Работите ли? Не ! Оставили сте ги да избягат. Вечерта е забелязан автомобил да се изнася с мръсна газ от мястото на стрелбата.

Подчинените на Мосю Калоянов (Папагалът от снимката) са подгонили убийците и са подали звуков и светлинен сигнал като е започнало дори преследване .

Има свидетели на това.

Кой и защо е наредил на патрулния автомобил да прекрати гонитбата и защо не се говори нищо по тези факти. Това ще стане обществено достояние.

 Отговорът е прост, но трябва да си интелигентен за целта и той е еднозначен, защото правителството и полицията стоят зад това покушение.

Бургас и ж.к. "Изгрев" са пълни с камери. Ако искат да им повярваме да отговорят на въпросите:

  1. Кой подаде сигнал на гонещия ги патрулен автомобил да прекрати преследването след автомобила на убийците след като е бил прихванат и подгонен "на буркани".(Подчертавам, че това е различен екипаж и патрул от този, който беше на 5 метра от стрелбата и с който бях закаран до болницата).
  2. Къде са записите от камерите на казиното до бл. 42 , хранителния магазин, магазинът на "Теленор" и банка ОББ, които със сигурност са записали убийците при изнасянето им.
  3. Къде са автентичнитедокладни записки и рапорти на полицейските служители в района на ж.к. "Изгрев". Служителите на 5-то РУП, "Жандармерия" и СПС.
  4. Къде са записите от Околовръстния път в посока Слънчев бряг, както и тези на кръговото на излизане в посока Варна, както и тези в посока "ОМВ" на кръговото движение в посока София.

Нищо от това не е направено и вместо да разследват убийците се опитаха да ми подхвърлят пистолет в колата, направиха 2 незаконни обиска в дома ми, въпреки изричната забрана, дадена от съда преди това, и поради факта, че единственото, което правят е да викат и да заплашват приятелите ми, които идваха при мен в болницата. И най-вече поради завидния им интерес и солидни печалби от трафика на мигранти, който се контролира пряко и непосредствено от полицията.

И най-вече за това, че разкрих как техния благодетел и господар Бойко Борисов е лежал 8 месеца в чешки затвор заедно с Иво Карамански...

Именно за това съм напълно убеден , че поръчката или е дадена , или е съгласувана и одобрена от Правителството на ГЕРБ и в частност Бойка Борисова. И след това е изпълнена от полицаи, а сега техните колеги умишлено прикриват и омаловажават случая.

{BANNER_ID-4}

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.