Либералите объркани в собствения си либерализъм

Либералите объркани в собствения си либерализъм
15-07-2019г.
26
Гост-автор

Ирини Зикидис, Фейсбук:

BBC новините от UK тази сутрин.

Кметът на Лондон Садик Хан излиза с феноменалния доклад, че безпрецедентното до този момент насилие в столицата и най-вече атаките с нож имат пряка връзка с финансовия статус на извършителите, а именно - бедността и нищетата, в които живеят.

Затова ще иска повече пари от държавата, за да финансира проекти за бедни младежи. Разбира се, ние всички сме шокирани от това смайващо откритие, за което са похарчени парите на данъкоплатците.

Кой да се сети, че работещите, плащащите данъци и движещите икономиката британци не колят сънародниците си.

Радвам се, че докладът е фокусиран само върху социалния и финансов статус на насилниците, а не, да речем, върху културните им особености, етническа и религиозна идентичност.

Училищната битка между LGBT общността и мюсюлманите в Бирмингам и UK продължава.

Преди няколко месеца мюсюлманите успяха да изхвърлят джендър стъдис от училищата, където учат децата им, но LGBT общността вече се окопити и е готова за атака.

Сеирът е страшен. A във форумите объркани либерали се питат един друг кого да подкрепят в тази епична битка, при условие, че либералната идеология, с присъщото си скудоумие, някак си успява едновременно да се бори за правата на LGBT и мюсюлманските малцинства.

{BANNER_ID-4}

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.