Клоунът в Белия дом

Клоунът в Белия дом
06-11-2020г.
303
Гост-автор

Тъй като всички просто се вкопчват в Тръмп и следват основното мнение, публикувам текст от автора Рафаеле Опидо, който много ми харесва и който също представлява моето мнение за политическите постижения на Тръмп. Човек, който е толкова поляризиран, има много силен полюс и нарича противоположния полюс!

"Клоунът в Белия дом"

Добре написана публикация. Авторът е Raffaele Oppido.

„Клоунът“ в Белия дом току-що е договорил четири мирни сделки в Близкия изток, нещо, което 71 години политическа намеса и безкрайна война не са довели. "Клоунът" в Белия дом е първият президент, който не е въвлякъл САЩ в чужда война след Айзенхауер. "Клоунът" в Белия дом имаше най-голямо икономическо въздействие, създавайки работни места и намалявайки безработицата сред чернокожите и латиноамериканците, причинена от друг президент. "Клоунът" в Белия дом разкри дълбоката, широко разпространена и дългогодишна корупция във ФБР, ЦРУ, НСА и републиканските и демократичните партии.

"Клоунът" в Белия дом обърна НАТО и позволи на съюзниците да започнат да плащат вноските си.

"Клоунът" в Белия дом неутрализира севернокорейците, попречи им да развият друга ядрена сила, изпрати ракети до Япония и заплаши западния бряг на САЩ.

"Клоунът" на Белия дом преобрази отношенията с китайците, върна стотици сделки в САЩ и съживи икономиката. Здравейте!!!!!!!

"Клоунът" на Белия дом завърши назначаването на трима съдии от Върховния съд и близо 300 федерални съдии.

Същият „клоун“ в Белия дом намали данъците, увеличи стандартното приспадане на възвръщаемостта на IRS от $ 12 500 за Married Filing Joints на $ 24 400 и накара фондовия пазар да се измести до рекордно високи стойности над 100 пъти повлия положително върху пенсиите на десетки милиони граждани.

Този „клоун“ на Белия дом разкри широко разпространената педофилия в правителството и Холивуд и разкри световния трафик на секс с непълнолетни.

"Клоунът" на Белия дом работи безплатно и е загубил над два милиарда долара от собствените си пари в услугата - и направи всичко това и още повече в лицето на безмилостно подкопаване и противопоставяне от хора, които са заплашени, защото знаете, че са изложени като престъпници - ако не бъдат преизбрани.

Разбрах, не го харесваш. Много от вас го мразят и презират. Колко умно. Той служи на американския народ и продължава да служи на всички. Какво правиш, освен да го наричаш клоун и да се смееш на факта, че той „хваща китайския вирус“ ???

И моля, уведомете ме какво е постигнал Байдън за своите 47 години в Америка! Всеки ден ще търгувам с „клоун“ за виличен език, за гладко говорещи, лицемерни, корумпирани лъжци. Не ме интересува дали харесвам характера му, не знам дали искам да пия бира с него. Предпочитам силен лидер, който не се страхува да рита нечий задник. Нямам нужда от бащинска фигура - вече я имам. Нямам нужда от лъжец - за това са предназначени Холивуд и CNN, MSNBC, ABC, NBC, CBS и New York Times. Не се нуждая от никой, който да ми помага, но също така не искам препятствие или слабоумно, сенилно, измито блатно чудовище. Бог да благослови Доналд Тръмп - най-неоцененият президент в историята. "

Източник: Елена Димитрова

 

{BANNER_ID-4}

 

{BANNER_ID-3}

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.