По какво си приличат съвременните комунисти, преоблечени като либерали и евроатлантици

По какво си приличат съвременните  комунисти, преоблечени като либерали и евроатлантици
02-11-2022г.
0
Дахер Ламот

По какво си приличат съвременните  комунисти, преоблечени като либерали и евроатлантици, веещи сини флагове с жълти петолъчки, от старите комунисти с червените флагове и петолъчки? 
Православието - то винаги им пречи. 
Забелязали ли сте как модерните пребоядисани евроатлантици си изливат омразата винаги към православието? По някаква причина ид*от*т* го свързват с Русия и са получили наредби постоянно да го заливат с прегрешения. Както славянството и националните герои. Големите винаги искат претопяване на малките и да им изтрият идентичността. Нормално е.  Аз разбирам друговерци като Пасита и подобни да се възползват от партийната заръка и жлъчно да обругават православието, но еничарския изпълнения на разни Ушанки не ги разбирам. 
Първо, украинците какви са бе,  тиквенико? Мормони ли? При условие, че над 2/3 са "източно-ортодоксални" , какъв ти е проблемът? Само си представи лицата на англосаксонците:  накараха православни славяни да се изпотрепят помежду си, доволно притривайки ръце отстрани, казвайки - "Бати глуп@ците". Тях не ги интересуват украинците, така както не ги интересуваха афганите, когато въоръжаваха муджахидините, начело с Бен Ладен. 
Смърт, искаме повече смърт, пращайте още! Всъщност, американците пращат на база дълг към тях. Ние ако трябва и децата ще си дадем без пари.
Второ, какво означава "източно-ортодоксална диващина"? Всички православни са диваци? Всички хора от изтока са диваци? Това не е ли висша форма на ксенофобия и расизъм? Украйна не се ли намира на изток (североизток) от нас, бе пъпеш, както и Русия. Като добавя и коментарите за монголите, направо лъщиш от европейски ценности. Впрочем, ти си пък големия западен висш екземпляр, поглеждал ли си се в огледалото? Половината монголи са направо шведи пред теб, ако ползваме твоята риторика.
Всъщност, хората като Ушатия послушко, са готови не само да си продадат идентичността, но и да си свалят гащите, наведат и с бузките да изпълнят "Ода на радостта", ако му кажат господарите. Само и само за да го похвалят после някъде, така е, сервилността замества таланта. Къде ли сме го гледали това вече?

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.