Путин е гений

Путин е гений
07-06-2024г.
0
Гост-автор

Чета си новините и ето коментар, който ми направи вечерта, дет се вика. Путин е гений. А линк към новината оставям след коментара. И това е само началото - предупреждение.
"Русия скоро ще започне военни учения в Карибите, близо до границите на САЩ - CBS
Там вече са изпратени военни кораби за тези цели.
Ученията, в които ще участват руски военни кораби и бомбардировачи с голям обсег, ще бъдат първите едновременни въздушни и военноморски маневри, които Русия провежда в Карибите от 2019 г. насам. Съединените щати ги тълкуват като отговор на американската подкрепа за Украйна, съобщават няколко американски издания цитирайки служители на Пентагона.
Ройтерс съобщава, че САЩ очакват Русия да започне военновъздушни и военноморски учения в Карибите през следващите седмици, според американски служител
Тези учения, включващи руски военни кораби и бомбардировачи с голям обсег, ще бъдат първите едновременни въздушни и военноморски маневри, които Русия провежда в Карибите от 2019 г.
Бойните кораби вероятно ще включват пристанищни посещения в Куба и вероятно спирания във Венецуела.
Путин сутринта подписа указ, с който разрешава продажбата и доставката на оръжие на хора, които се бият със САЩ и съучастниците им - хуси, кюрди, африкански народи, иракчани, сирийци и всякакви други. Това първо. 

Второ, група кораби на руския флот ще пристигне в пристанището на Хавана, потвърждават кубинските въоръжени сили. Ще провеждат "учения", останалите - на "приятелско посещение в приятелска Куба". На приятелско посещение, за да разгледа Хавана и забележителностите на Куба, е и ядрена подводница, която ще е съоръжена със свръхзвукови балистични ракети, но без ядрени глави.

 Ако пейзажът им хареса, другата седмица натам тръгват и още кораби.
Столтенберг вече приветства мирната инициатива и заяви, цитирам: "Няма заплаха от Русия срещу страна от НАТО". В резултат четиринадесет натовски генерали припаднаха от смайване, други 32-ма изпитаха позив за посещение на тоалетната по голяма нужда (не знам дали са успели навреме)."

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.