Смятам, че моята кампания, ще бъде вашата кампания, с която ще покажем на цяла България, какво е да си независимия кандидат на варненци

Смятам, че моята кампания, ще бъде вашата кампания, с която ще покажем на цяла България, какво е да си независимия кандидат на варненци
11-09-2023г.
0
адв. Петър Николов

Искам да благодаря на всички за голямата и безрезервна подкрепа към мен като кандидат за кмет на Варна. 

В следващите дни и до 22-ри септември заедно трябва да съставим листата с общински съветници. 

На този етап в нея не се предвиждат хора от настоящия Общински съвет и управлението на града. 

Вратите са отворени за всяка партия, с изключение на тези от Сглобката в Народното събрание, организация, сдружение и всеки гражданин, който припознава моята кандидатура като своя и ще гласува за нея. 

До края на кампанията всеки ден ще имам срещи с хора, които имат свои предложения за развитието на града, какво трябва да се подобри, промени или как те искат да участват в кампанията: като доброволци при различни прояви, застъпници в изборните секции или по друг начин. 

Желаещите да ме видят могат да си уговорят среща с мен като ми пишат тук коментар или съобщение, като се обадят на тел. 0885 270 170 или изпратят имейл на ел. поща: [email protected]

В началото на месец октомври ще бъде публикувана и окончателната ни предизборна програма, която ще включва и визията на кандидатите за общински съветници. 

Щабът ни се намира на първи етаж в търговски комплекс "Чайка", на ул. "Никола Вапцаров" №5, до Курортна поликниника, и работи всеки ден за граждани. 

Смятам, че моята кампания, ще бъде вашата кампания, с която ще покажем на цяла България, какво е да си независимия кандидат на варненци. 

С уважение! Ваш Петър Николов

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.