СВОБОДА ЗА ИВАНЧЕВА И ПЕТРОВА!

СВОБОДА ЗА ИВАНЧЕВА И ПЕТРОВА!
28-11-2022г.
0
Десислава Иванчева

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДЕСИ ИВАНЧЕВА И БИЛЯНА ПЕТРОВА ОТ ЗАТВОРА В СЛИВЕН
Сега достигна тази информация, от преди 4 дни и веднага я публикуваме. На пръв поглед фактите изглеждат маловажни, но въпросът е започват ли постепенно тормоз и репресии срещу Десислава и Биляна в затвора в Сливен? Нещо, което не се случват с тях за първи път.
Темата е здраве, единственото ценно което им остана. Главно действащо лице е ЗЪБОЛЕКАРЯТ НА ЗАТВОРА в Сливен, които според тях се държи неадекватно, без да се съобразява със здравословното им състояние. 
ЗЪБОЛЕКАР ЛИШАВА БИЛЯНА ПЕТРОВА ОТ АПАРАТА И ЗА КРЪВНО
Според информация, лично от Г-жа Петрова, на 21.11.2022 г., тя получава хипертонична и сърдечна криза. След като с помощта на дежурните медици д-р Панов и медицинската сестра Николинка се възтановява, бившата заместник кметица се опитва да измери кръвното си налягане с личния си апарат, но той и е отнет.
Този апарат тя носи неотлъчно и при предишните си задържания в ареста и затвора, без да има някакъв проблем. За първи път тя е лишена от него, въпреки всички налични медицински документи, които показват необходимостта от използването на това устройство. Лишава я от това право, зъболекарят на затвора.
ОСТЪР ПАРАДОНТИТ ЗАСТРАШАВА ДЕСИ ИВАНЧЕВА 
Зъболекарят на затвора отказва да лекува Десеи Иванчева от възниканалия, от условията парадонтит. Парадонтитът е деструктивно заболяване, обхващащо целия опорно поддържащ апарат на зъба с прилежащия към него венец. Причината обикновенно е хронична, бактериална инфекция. Резултатът е загубата на зъби в зряла възраст.
Споделяме тази информация, не защото е фрапираща, а защото все още отекват думите на Венцислав Ангелов – Чикагото, който преди няколко години, в пряко включване в социалните мрежи беше предрекъл заговор с един от докторите в затвора в Сливен и медицински, фатален край за двете кметици.
Дано не е бил прав и това не е началото на един постоянен тормоз към двете напълно невинни жени, жертви на набеждаване.
СВОБОДА ЗА ИВАНЧЕВА И ПЕТРОВА!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.