Тик-так, тик-так

Тик-так, тик-так
19-11-2023г.
0
Карлос Контрера

Утре, 20-ти ноември СОС ще направи втори опит да избере Председател на общинския съвет. Вероятно, прогнозирам, отново ялов опит заради ината на ППДБ. 
Началото на този мандат е заложник на амбицията на спасителя на София да стане Председател, на вътрешните договорки между Терзиев и Бонев, на късогледството на ППДБ.
Първата стъпка да се отпочнат нормални разговори е Борис Бонев да бъде отстранен от преговорите. Втората - типове като Иво Мирчев да не се появяват по срещите. Още помним смъкнатите му гащи пред сараите на Доган в Росенец, когато мучаха срещу ДПС, и сегашното му мазнене пред Пеевски. Сега и той (Мирчев) акъл ще дава за управлението в София. 
Кметът Терзиев първо трябва да реши за себе си иска ли да бъде заложник на интересите на "своите". Второ - иска ли да управлява или ще се задоволи да мрънка. Трето - времето тече, всичко тече, всичко се променя. Тик-так, тик-так. Скоро общественото мнение ще се обърне срещу него.
Между другото, утре на Московска 33 се очаква граждански протест с настояване ПСА да бъде преместен. Дали Терзиев ще приеме протестиращите, дали съветниците от ППДБ ще излязат да обяснят как управляват цялата държава, имат областен управител, вече и кмет на София, но нищо не правят от това, което щедро обещаваха.
Тик-так, тик-так.

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.