ТОЛЕРАНТНОСТ ИЛИ СЪПРОТИВА?

ТОЛЕРАНТНОСТ ИЛИ СЪПРОТИВА?
08-06-2023г.
0
отец Силвестър Янакиев

Когато организмът е нападнат от туморни клетки какво трябва да прояви: толерантност или съпротива? Въпросът изглежда лесен, даже в известен смисъл глупав, но...

Десетилетия вече (някои му викат време на Преход) ни убеждават, че трябва да сме толерантни. Даже доста хора повярваха на тази масирана манипулация...

Трябвало да сме толерантни към убийци, педофили, изнасилвачи, национални предатели, защото не било редно да проявяваме омраза към тях. А никой не се сеща, че когато проявим толерантност към такива хора ние едновременно с това проявяваме омраза към жертвите им: омраза към децата, пребитите, ограбени или убити старци, изнасилените момичета....Аз така не мога! Чувството ми за равноправие е накърнено... и за справедливост. 

След няколко дни отново се готви,  парад на сексуални расисти; на хора, които водят война с нас. Наричат всеки хетеросексуален, който ги подкрепя "съюзник" (ally), а не "поддръжник" (supporter). Те мразят обикновеното, нормално хетеросексуално семейство и са готови да дискриминират всеки, който не мисли като тях. 

На тях е позволено да ни мразят, обиждат, дискриминират. А ние трябва да сме толерантни... Аз нещо не съм съгласен с това! 
Какво трябва да изберем:

ТОЛЕРАНТНОСТ ИЛИ СЪПРОТИВА???
Първото носи сигурна смърт, а чрез второто сме оцелели като народ, език и култура толкова дълго време...

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.